Lær at lave autentisk thaimad Drømmer du om at mestre kunsten at lave thailandsk mad? På dette kursus får du en unik mulighed for at lære, hvordan du tilbereder traditionelle thailandske retter med friske, bæredygtige grøntsager, urter og krydderier.
Du lærer også, hvordan du kan erstatte thailandske specialingredienser med alternativer fra det danske køkken, hvis de ikke er tilgængelige.
Kurset ledes af Sirinan, en autentisk thailandsk instruktør, som har boet i Danmark i næsten 20 år. Med omfattende erfaring inden for undervisning i thai-madlavning og catering til forskellige arrangementer, guider Sirinan dig sikkert gennem hver opskrift.
I løbet af ca. fem timer lærer du at lave tre klassiske thailandske retter:
1. Thailandske forårsruller
2. Panang Kai - en smagfuld rød karry med grøntsager og kokosmælk
3. Pad Kra Pao - stegt hakket grøntsager med aromatisk basilikum
Tag del i en hyggelig og lærerig madoplevelse, hvor du ikke kun lærer nye teknikker, men også får en dybere forståelse for den thailandske madkultur.
Underviser Sirinan Holm-Sørensen.
Läs mer på webbplatsen
Du lærer også, hvordan du kan erstatte thailandske specialingredienser med alternativer fra det danske køkken, hvis de ikke er tilgængelige.
Kurset ledes af Sirinan, en autentisk thailandsk instruktør, som har boet i Danmark i næsten 20 år. Med omfattende erfaring inden for undervisning i thai-madlavning og catering til forskellige arrangementer, guider Sirinan dig sikkert gennem hver opskrift.
I løbet af ca. fem timer lærer du at lave tre klassiske thailandske retter:
1. Thailandske forårsruller
2. Panang Kai - en smagfuld rød karry med grøntsager og kokosmælk
3. Pad Kra Pao - stegt hakket grøntsager med aromatisk basilikum
Tag del i en hyggelig og lærerig madoplevelse, hvor du ikke kun lærer nye teknikker, men også får en dybere forståelse for den thailandske madkultur.
Underviser Sirinan Holm-Sørensen.
Entré: 330-420