Påskedagene er oplagte til at samle familie og venner i badehotellets hyggelige rammer. Traditionen tro serverer vi en veltilberedt sharing frokost, der serveres på fade i 3 serveringer. 1. servering.
Gammeldags modnet sild
Karrysalat, rødløg og dild
Smilende æg fra Stæremosegaard
Cremet sennepssauce, purløgsolie og sprød kartoffel
Gravad færøsk laks
Hyben- og kvædekompot, friteret kapers og spæde spirer
Pankopaneret rødspættefiletter
Citron og hjemmelavet remoulade
2. servering
Ovnbagt kylling fra Hopballe Mølle
Stuvet forårsgrønt, Asparges, ærter, gulerødder og radise
Lun leverpostej fra Ladegaard
Sprød bacon, smørstegte svampe og syltede rødbeder
Pandestegte frikadeller af gris
Agurkesalat og karse fra Stæremosegaard
3. servering
Dansk Unika ost Hvid dame
Stikkelsbærkompot og hjemmebagt knækbrød
Pris pr. person 350,-
Den søde tand - tilkøb til kaffen
Rabarber trifli
Havregrynscrumble med mandler, vaniljecreme og sprød marcipan
55,-
Gammeldags modnet sild
Karrysalat, rødløg og dild
Smilende æg fra Stæremosegaard
Cremet sennepssauce, purløgsolie og sprød kartoffel
Gravad færøsk laks
Hyben- og kvædekompot, friteret kapers og spæde spirer
Pankopaneret rødspættefiletter
Citron og hjemmelavet remoulade
2. servering
Ovnbagt kylling fra Hopballe Mølle
Stuvet forårsgrønt, Asparges, ærter, gulerødder og radise
Lun leverpostej fra Ladegaard
Sprød bacon, smørstegte svampe og syltede rødbeder
Pandestegte frikadeller af gris
Agurkesalat og karse fra Stæremosegaard
3. servering
Dansk Unika ost Hvid dame
Stikkelsbærkompot og hjemmebagt knækbrød
Pris pr. person 350,-
Den søde tand - tilkøb til kaffen
Rabarber trifli
Havregrynscrumble med mandler, vaniljecreme og sprød marcipan
55,-