(Én lørdag. eftermiddag). Har du en sød tand,. og vil gerne lave hjemmelavede chokolader, men har ikke helt styr på temperering. af chokoladen eller brug af forme og transfer sheets? Så er dette kursus noget. for dig.
På dette chokoladekursus arbejder vi nemlig med fyldt
chokoladekonfekt, transfer sheets, magnetforme såvel som faste forme, samt mørk,
lys, hvid og farvet chokolade.
Vi starter med at lave fyldet og derefter
tempererer vi chokoladen, så alle får helt styr på hvordan man får den blanke
overflade og det helt rigtige knæk
Du får dine chokolader med hjem i
æske sammen med opskrifterne.
Husk et forklæde.
Udgifter til
råvarer: 250kr. som afregnes til underviseren kontant eller via mobile
pay
Underviser: Pernille Vestergaard Jensen
Hold: 24214.
Read more on the website
På dette chokoladekursus arbejder vi nemlig med fyldt
chokoladekonfekt, transfer sheets, magnetforme såvel som faste forme, samt mørk,
lys, hvid og farvet chokolade.
Vi starter med at lave fyldet og derefter
tempererer vi chokoladen, så alle får helt styr på hvordan man får den blanke
overflade og det helt rigtige knæk
Du får dine chokolader med hjem i
æske sammen med opskrifterne.
Husk et forklæde.
Udgifter til
råvarer: 250kr. som afregnes til underviseren kontant eller via mobile
pay
Underviser: Pernille Vestergaard Jensen
Hold: 24214.