Tag med Søren Ejlersen, kok og medstifter af Årstiderne, på en rejse ind i hans grønne eventyr.
Denne aften vil du komme med på en undersøgende opdagelsesrejse og få indsigt i, hvordan hans iværksættereventyr med både Årstiderne og Haver til Maver og andre universer blev startet.
Søren vil komme med forslag til, hvordan du kan få mere grønt ind i hverdagen og perspektiver på dét at samles omkring måltiderne. Han vil gennem oplægget fremhæve forskellige highlights fra sine 25 års erfaring, der har haft betydning for hans forståelse for 'at leve grønt'. Her berører han hvordan det grønne køkken er både klimaenligt, æstetisk og sundt.
Du kan være med, når Søren demonstrerer flere af hans signaturretter, herunder nordisk daal, fermenteret tomatsalsa, pink kraut, og forskellige grøntsager serveret med en kimchi mayo. Og der er naturligvis smagsprøver til alle :).
Buy/order ticket
Read more on the website
Denne aften vil du komme med på en undersøgende opdagelsesrejse og få indsigt i, hvordan hans iværksættereventyr med både Årstiderne og Haver til Maver og andre universer blev startet.
Søren vil komme med forslag til, hvordan du kan få mere grønt ind i hverdagen og perspektiver på dét at samles omkring måltiderne. Han vil gennem oplægget fremhæve forskellige highlights fra sine 25 års erfaring, der har haft betydning for hans forståelse for 'at leve grønt'. Her berører han hvordan det grønne køkken er både klimaenligt, æstetisk og sundt.
Du kan være med, når Søren demonstrerer flere af hans signaturretter, herunder nordisk daal, fermenteret tomatsalsa, pink kraut, og forskellige grøntsager serveret med en kimchi mayo. Og der er naturligvis smagsprøver til alle :).
Entrance fee: Gratis billetter