Surdejskursus hos fantastiske hou. Har du allerede erfaring med hvedesurdej og har du lyst til at knække koden til mere variation i smag, konsistens og ikke mindst korn- og mel-typer?. Så er denne formiddag noget for dig.
Vi bager boller med spirede kerner, laver dej til brød på 100% fuldkornsmel og nørder med både kornsorter og melkværnen - og så er der selvfølgelig mulighed for førstehjælp til din surdej og den bagning du allerede er i gang med.
Julie Østergaard er undereviser og har som autodidakt brød- og surdejsnørd bagt siden 4H-bagemappen kom hjem på hylden og har de seneste 8 år udviklet og undervist på forskellig mad- og bagekurser.
Fra 2021-2024 var Julie ansat i Kornets Hus, hvor hun blev endnu klogere på korn, mel og bagning
Det får du med hjem:
Friskbagt brød.
Dej til afbagning senere.
Hele kerner klar til spiring.
Opskrifter
Pris pr kursusdag er 595.-.
Buy/order ticket
Vi bager boller med spirede kerner, laver dej til brød på 100% fuldkornsmel og nørder med både kornsorter og melkværnen - og så er der selvfølgelig mulighed for førstehjælp til din surdej og den bagning du allerede er i gang med.
Julie Østergaard er undereviser og har som autodidakt brød- og surdejsnørd bagt siden 4H-bagemappen kom hjem på hylden og har de seneste 8 år udviklet og undervist på forskellig mad- og bagekurser.
Fra 2021-2024 var Julie ansat i Kornets Hus, hvor hun blev endnu klogere på korn, mel og bagning
Det får du med hjem:
Friskbagt brød.
Dej til afbagning senere.
Hele kerner klar til spiring.
Opskrifter
Pris pr kursusdag er 595.-.
Price: 595 DKK