Har du tænkt over, hvorfor vi er vilde med ting, der knaser? Hvorfor vi taler så meget om smag, når lugtesansen faktisk sender os tusind gange flere signaler? Eller hvorfor vi ubevist undgår mad med en bestemt farve, men bliver lokket af andre farver?
Kom med på opdagelse i madens verden, og få en indsigt i, hvordan din hjerne er en labyrint af sanseoplevelser, der styrer din oplevelse af smag og tekstur.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Workshoppen foregår indendørs
Du kommer på denne workshop igennem 14 smagsoplevelser og sanseforsøg, som udfordrer grundsmagene samt alle dine sanser.
Workshoppens værter er skolens nye EUX Gastro Science-elever, deres lærere og Rasmus Bredahl, som er kok og medforfatter på bogen "Neurogastronomi - hemmeligheden bag det perfekte måltid".
Rasmus er en del af Gejst: Hotel- og Restaurantskolens partnerskabsprojekt med Tuborgfondet, hvis mål er at håndværkspædagogik, grøn gastronomi og en åben skole skal bane vejen for større engagement og faglig begejstring på de gastronomiske uddannelser.
Kom med på opdagelse i madens verden, og få en indsigt i, hvordan din hjerne er en labyrint af sanseoplevelser, der styrer din oplevelse af smag og tekstur.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Workshoppen foregår indendørs
Du kommer på denne workshop igennem 14 smagsoplevelser og sanseforsøg, som udfordrer grundsmagene samt alle dine sanser.
Workshoppens værter er skolens nye EUX Gastro Science-elever, deres lærere og Rasmus Bredahl, som er kok og medforfatter på bogen "Neurogastronomi - hemmeligheden bag det perfekte måltid".
Rasmus er en del af Gejst: Hotel- og Restaurantskolens partnerskabsprojekt med Tuborgfondet, hvis mål er at håndværkspædagogik, grøn gastronomi og en åben skole skal bane vejen for større engagement og faglig begejstring på de gastronomiske uddannelser.
Entrance fee: 80 DKK