Lær at lave autentisk italiensk pizza! Drømmer du om at mestre kunsten at lave den perfekte pizza? På vores kursus lærer du alt, hvad du behøver for at bage som en ægte pizzaiolo!
På dette kursus lærer du blandt andet:
Hvilken meltype skal du bruge?
Den perfekte tomatsovs - hvad skal der i?
Hvor meget fyld er optimalt?
Hvorfor skal pizzadejen hvile i 24 timer?
Skal du bruge surdej eller gær?
Alm. ovn vs. bagestål vs. pizzaovn - hvad er bedst?
Prøv at bage i en ægte italiensk Effeuno-pizzaovn!
Efter kurset vil du være klar til at imponere familie og venner med hjemmelavet pizza. Du lærer at lave den perfekte pizzadej, eksperimenterer med forskellige toppings og smager på lækre varianter - og der bliver nok også lidt til at tage med hjem!
Materialer
Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 150 kr. der afregnes direkte med underviseren
Medbring
Egne drikkevarer og forklæde
Underviser: John Bramsen
Hold: 2251258.
Read more on the website
På dette kursus lærer du blandt andet:
Hvilken meltype skal du bruge?
Den perfekte tomatsovs - hvad skal der i?
Hvor meget fyld er optimalt?
Hvorfor skal pizzadejen hvile i 24 timer?
Skal du bruge surdej eller gær?
Alm. ovn vs. bagestål vs. pizzaovn - hvad er bedst?
Prøv at bage i en ægte italiensk Effeuno-pizzaovn!
Efter kurset vil du være klar til at imponere familie og venner med hjemmelavet pizza. Du lærer at lave den perfekte pizzadej, eksperimenterer med forskellige toppings og smager på lækre varianter - og der bliver nok også lidt til at tage med hjem!
Materialer
Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 150 kr. der afregnes direkte med underviseren
Medbring
Egne drikkevarer og forklæde
Underviser: John Bramsen
Hold: 2251258.