KU.BE

Dirch Passers Allé 4, Frederiksberg

Tuesday 14 November 2024, 7 pm.



Lectures

Leif Davidsen: I skyggen af krigen

Med afsæt i sin seneste spændingsroman »I skyggen af krigen« vil Leif Davidsen dele ud af sin dybe indsigt om Putins Rusland og den aktuelle krig i Ukraine.

Leif Davidsens seneste roman »I skyggen af krigen« foregår i skyggen af Ruslands uprovokerede overfald på Ukraine den 24. februar 2022, som totalt ændrede den kendte verdensorden, der i forvejen var i knæ efter coronapandemien.

Leif Davidsen er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og populære forfattere. I sit forfatterskab fokuserer Leif på mennesker i sin tid, og på forskellige politiske, historiske og sociale problemer rundt i verden. Hans foredrag er levende, personlige, humoristiske og fyldt med stor viden og indsigt, ikke mindst om Rusland.

I Leif Davidsens aktuelle roman »I skyggen af krigen« møder vi den tidligere efterretningsofficer Peter Bojden, som bliver involveret i en efterforskning, som både bringer ham til Nordfrankrig, Berlin og Japan. Det bliver en rejse mellem oprigtige fjender og tvivlsomme venner. »I skyggen af krigen« er således en topaktuel spændingsroman, hvor Leif Davidsen igen viser bruger sin viden om Putins Rusland som bagtæppe.

Om Leif Davidsen
Leif Davidsen er forfatter og journalist, og han har i over 20 år arbejdet som udenrigsjournalist for Danmarks Radio. Han debuterede som romanforfatter i 1984 og slog bredt igennem med romanen »Den russiske sangerinde« i 1988. Han har derudover vundet flere priser for sin formidling og virke som forfatter.

Vil I spise i KU.BE før foredraget?
Der kan bestilles tapas, hvis I vil spise i KU.BE før arrangementet. Tapas koster 145 kr. og serveres kl. 17-18.45. Bestil via linket til højre.

Tapas-menuen
Anderillette + cornichoner
Serranoskinke + bagte tomater
Hvide bønner, portobello & persillepesto
Koldrøget laks rørt med friskost og krydderurter
Vesterhavsost & kompot
Ølandsbrød

Tapas-menuen uden kød
Hvide bønner
Portobello & persille pesto
Koldrøget laks rørt med friskost og krydderurter
Vesterhavsost & kompot
Dagens to grønne serveringer
Ølandsbrød.

Buy/order ticket Read more on the website