Vil du forsøge dig som surdejsbager? - så er dette kursus for dig. På kurset lærer du både at lave dit eget surdejsbrød og bage surdejsbrød. Du får dej med hjem til at bage én af de næste dage + noget af det brød vi bager på kurset.
I løbet af aftenen serveres pølse og ost, som vi spiser med noget af det nybagte brød - og et glas vin til.
Medbring selv: hævekurv med klæde 25-15 cm (oval) el. Ø25 cm (rund), plastik-dejskaber (til at dele dej) og en 3 liter condibøtte med låg (alt dette kan fx købes hos bagebixen.dk), en røremaskine (hvis muligt) samt forklæde.
Der må påregnes udgifter til råvarer og let aftensmad på ca. kr. 265, der afregnes direkte med underviseren ifbm. kurset
Underviser: Trine Stenger Graversen
Hold: 1251223.
Read more on the website
I løbet af aftenen serveres pølse og ost, som vi spiser med noget af det nybagte brød - og et glas vin til.
Medbring selv: hævekurv med klæde 25-15 cm (oval) el. Ø25 cm (rund), plastik-dejskaber (til at dele dej) og en 3 liter condibøtte med låg (alt dette kan fx købes hos bagebixen.dk), en røremaskine (hvis muligt) samt forklæde.
Der må påregnes udgifter til råvarer og let aftensmad på ca. kr. 265, der afregnes direkte med underviseren ifbm. kurset
Underviser: Trine Stenger Graversen
Hold: 1251223.