Er der gået lidt for meget hverdag i din madlavning? Laver du de. samme retter om og om igen? Savner du inspiration til din aftensmad? Så. er kurset "Hverdagsgourmet" måske noget for dig.
De fleste danske familier skifter kun mellem ti forskellige retter.
For i hverdagen kan det være svært lige at blive inspireret til at finde
på noget helt nyt og lækkert til aftensmaden.
På dette kursus vil vi skabe mere madglæde og inspiration til de
daglige retter. Vi vil besøge køkkener rundt omkring i verden. Vi vil
lære nye teknikker. Og nye måder at se på mad på.
Vi kommer også til at kigge på hvordan aftensmaden kan bruges til madpakker dagen efter.
Vi kommer hele verden rundt. Men mest fra det italienske, mexikanske, danske og det mellemøstlige køkken
Beregn materialeudgifter hver gang på ca. kr. 175, som afregnes direkte med underviseren.
Ulrik er erfaren inden for mad og drikke. Han har skrevet kogebogen
"Fars Food" og er desuden medejer og medstifter af spiritusfirmaet
"Vadehavs Spirits"
Underviser: Ulrik Michelsen
Hold: 7124219000.
Read more on the website
De fleste danske familier skifter kun mellem ti forskellige retter.
For i hverdagen kan det være svært lige at blive inspireret til at finde
på noget helt nyt og lækkert til aftensmaden.
På dette kursus vil vi skabe mere madglæde og inspiration til de
daglige retter. Vi vil besøge køkkener rundt omkring i verden. Vi vil
lære nye teknikker. Og nye måder at se på mad på.
Vi kommer også til at kigge på hvordan aftensmaden kan bruges til madpakker dagen efter.
Vi kommer hele verden rundt. Men mest fra det italienske, mexikanske, danske og det mellemøstlige køkken
Beregn materialeudgifter hver gang på ca. kr. 175, som afregnes direkte med underviseren.
Ulrik er erfaren inden for mad og drikke. Han har skrevet kogebogen
"Fars Food" og er desuden medejer og medstifter af spiritusfirmaet
"Vadehavs Spirits"
Underviser: Ulrik Michelsen
Hold: 7124219000.