I foredraget deler Camilla ud af sinetips til den lette, velsmagende, billige og dovne vegetariske hverdagsmadlavning. Det fokuserer på hendes tre nøgleord: Smag, nemhed og madglæde.
Hun lægger stor vægt på, at der ingen løftede pegefingre er - kun en kæmpe glæde til mad. Hun gennemgår, hvordan hun gik fra at være en klassisk kødspiser til primært at spise vegetarisk uden på nogen måde at gå på kompromis med smag og mæthed.
Foredraget tager udgangspunkt i hendes tre kogebøger "Vegetarisk i aften?", "Billig mad på dyre tallerkener" og "Den dovne vegetar". Det er en nørdet gennemgang af, hvordan du kan få vegetarisk mad til at smage godt, og hvordan du kan ændre på gamle vaner. Et måltid er nemlig ikke bare et måltid. Der ligger en masse psykologiske barrierer og blokerer for at ændre vores madvaner.
Efter foredraget vil der være fællesspisning, hvor Grennesminde har lavet lækker vegetarisk mad baseret på Camilla Skovs opskrifter. Det koster 250,- at deltage i både fællesspisning og foredrag.
Buy/order ticket
Read more on the website
Hun lægger stor vægt på, at der ingen løftede pegefingre er - kun en kæmpe glæde til mad. Hun gennemgår, hvordan hun gik fra at være en klassisk kødspiser til primært at spise vegetarisk uden på nogen måde at gå på kompromis med smag og mæthed.
Foredraget tager udgangspunkt i hendes tre kogebøger "Vegetarisk i aften?", "Billig mad på dyre tallerkener" og "Den dovne vegetar". Det er en nørdet gennemgang af, hvordan du kan få vegetarisk mad til at smage godt, og hvordan du kan ændre på gamle vaner. Et måltid er nemlig ikke bare et måltid. Der ligger en masse psykologiske barrierer og blokerer for at ændre vores madvaner.
Efter foredraget vil der være fællesspisning, hvor Grennesminde har lavet lækker vegetarisk mad baseret på Camilla Skovs opskrifter. Det koster 250,- at deltage i både fællesspisning og foredrag.
Entrance fee: 250 DKK