Giv dig selv en dag fyldt med historie, hygge og kulinariske oplevelser i fru Madsens køkkenskole. Her er der rig mulighed for selv at få fingre i historien, når vi svinger kødgryderne og lader os inspirere af gamle danske madtraditioner.
Tag din ven med til denne kulinariske workshop, hvor vi tager tilbage i tiden til oldemors køkken. I fru Madsens køkkenskole vil du få mulighed for at lave frokost i et gammeldags vandrekøkken iført stivede, hvide forklæder - præcis som man kunne have gjort det i Danmark i starten af 1900-tallet.
Vores dygtige husholdningslærerinde, fru Nanna Madsen, vil guide dig trygt gennem madlavningen og introducere dig til historiske opskrifter. Med hendes ekspertise vil du lære at bruge traditionelle metoder, herunder høkasser, for at spare på energien og skabe velsmagende og sunde retter.
Efter en inspirerende dag i køkkenet vil vi sammen nyde de hjemmelavede retter til en dejlig frokost i Greve Museums hyggelige museumscafé.
Dagens menu
Kråsesuppe
Forloren skildpadde
Kartoffelfrikadeller med bløde løg
Kåldolmere
Vinsuppe
Praktisk Information
Tid og sted: Mandag den 7. oktober kl. 10.30-14.30
Pris: 510 kr. pr. person (inkl. gebyr). Prisen er inkl. mad. Sidste tilmeldingsfrist er d. 26. september.
Målgruppe: Køkkenskolen er for voksne. Du kan komme alene, eller I kan tilmelde jer flere. Der er plads til 10 deltagere.
Køb billet.
Read more on the website
Tag din ven med til denne kulinariske workshop, hvor vi tager tilbage i tiden til oldemors køkken. I fru Madsens køkkenskole vil du få mulighed for at lave frokost i et gammeldags vandrekøkken iført stivede, hvide forklæder - præcis som man kunne have gjort det i Danmark i starten af 1900-tallet.
Vores dygtige husholdningslærerinde, fru Nanna Madsen, vil guide dig trygt gennem madlavningen og introducere dig til historiske opskrifter. Med hendes ekspertise vil du lære at bruge traditionelle metoder, herunder høkasser, for at spare på energien og skabe velsmagende og sunde retter.
Efter en inspirerende dag i køkkenet vil vi sammen nyde de hjemmelavede retter til en dejlig frokost i Greve Museums hyggelige museumscafé.
Dagens menu
Kråsesuppe
Forloren skildpadde
Kartoffelfrikadeller med bløde løg
Kåldolmere
Vinsuppe
Praktisk Information
Tid og sted: Mandag den 7. oktober kl. 10.30-14.30
Pris: 510 kr. pr. person (inkl. gebyr). Prisen er inkl. mad. Sidste tilmeldingsfrist er d. 26. september.
Målgruppe: Køkkenskolen er for voksne. Du kan komme alene, eller I kan tilmelde jer flere. Der er plads til 10 deltagere.
Køb billet.
Entrance fee: 510 DKK