Kom i julehumør på Hotel Aahøj! Tag familien under armen og start julemåneden med manér. Traditionen tro inviterer Hotel Aahøj til julejazz med frokost den 1. søndag i advent.
Jazz-koncerten leveres som altid af Aahøjs husorkester, Thomas Zinther og co. Bandet vil spille julens velkendte sange i en jazzet version, samt de gode gamle og velkendte musiknumre inden for swing- og jazzens verden. Der er garanti for en stemningsfuld og underholdende eftermiddag.
Koncerten med spisning starter kl. 12.00 og slutter kl. 15.00, afbrudt af en lille pause i midten.
Til frokosten serveres spændende juletapas fra Slagter Tranholm, hvilket inkluderer alt det gode fra det traditionelle julebord bare i mindre form. På denne måde gåes ikke på kompromis med traditionerne de har blot fået et spændende twist. Følgende:
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
Book bord allerede nu, da der som altid er begrænsede antal pladser.
Dette arrangement var sidste år udsolgt det er derfor en fordel at booke plads i god tid.
Vi gør venligst opmærksom på, at tilmeldingen er bindende.
Tilmeldning inden: 30-11-2024.
Read more on the website
Jazz-koncerten leveres som altid af Aahøjs husorkester, Thomas Zinther og co. Bandet vil spille julens velkendte sange i en jazzet version, samt de gode gamle og velkendte musiknumre inden for swing- og jazzens verden. Der er garanti for en stemningsfuld og underholdende eftermiddag.
Koncerten med spisning starter kl. 12.00 og slutter kl. 15.00, afbrudt af en lille pause i midten.
Til frokosten serveres spændende juletapas fra Slagter Tranholm, hvilket inkluderer alt det gode fra det traditionelle julebord bare i mindre form. På denne måde gåes ikke på kompromis med traditionerne de har blot fået et spændende twist. Følgende:
- Mini-lakseruller fyldt med en cremet flødeost.
- Rullet sild med en midte af karrysalat.
- Æg anrettet med mayonnaise og rejer.
- Kold skinke skåret i tynde skiver anrettet med røræg smagt til med trøffelolie
- Tynde skiver af andebryst rullet om en rødkålssalat med figner og tranebær.
- Cremet hønsesalat i en sprød kurv.
- Brie med syltesager og ostebjælker.
- Risalamande. Den klassiske dessert med kirsebær og stedmoderblomst.
- Brød og smør.
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
Book bord allerede nu, da der som altid er begrænsede antal pladser.
Dette arrangement var sidste år udsolgt det er derfor en fordel at booke plads i god tid.
Vi gør venligst opmærksom på, at tilmeldingen er bindende.
Tilmeldning inden: 30-11-2024.