Få styr på øllen til den næste velfortjente fyraftensbajer eller til grillaftenerne på terrassen. Lær at brygge din egen øl og bliv klogere på metoderne bag. Til sidst går du hjem med ti liter gærende øl.
Her bliver du klogere på både teori og praksis. I brygningen kommer vi omkring knusning af malt, mæskning, fraløb, eftergydning, urtkogning og urtkølning. I arbejder sammen to og to efter opskrift på 20 liters mikroanlæg. Du får instruktion i, hvordan du gærer øllet færdigt og flasker det hjemme hos dig selv. Medbring din egen gærbeholder til kurset. Du vil også have mulighed for at købe en gærbeholder med aftap på kursusdagen.
Jørgen Sonne Kristensen,
www.mobilbryg.dk
Hold: 7424219000.
Read more on the website
Her bliver du klogere på både teori og praksis. I brygningen kommer vi omkring knusning af malt, mæskning, fraløb, eftergydning, urtkogning og urtkølning. I arbejder sammen to og to efter opskrift på 20 liters mikroanlæg. Du får instruktion i, hvordan du gærer øllet færdigt og flasker det hjemme hos dig selv. Medbring din egen gærbeholder til kurset. Du vil også have mulighed for at købe en gærbeholder med aftap på kursusdagen.
Jørgen Sonne Kristensen,
www.mobilbryg.dk
Hold: 7424219000.