Den 12. oktober fra kl. 16.00 - 20.00. Sammen med Dansk Skaldyrscenters madentusiast laver vi mad sammen i centrets køkken. Vi er max 20 personer.
Menuen sammensætter vi sammen efter de råvarer, madentusiasten har indkøbt, der er selvfølgelig fokus på skaldyr. Deltagerne tilbereder og anretter i hold. Herefter går vi til bords, smager på alle retter og udveksler erfaringer. (Drikkevarer kan købes)
Vi kan love en gastronomisk nydelse - og du har selv været med til at frembringe den.
Overnatning i gåafstand fra Dansk Skaldyrcenter
Ankomst 12. oktober Afrejse 13. oktober
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 995,-
Tillæg for enkeltværelse pr. nat kr. 250,-
Ekstra overnatning inkl. morgenmad pr. person kun kr. 400,-.
Read more on the website
Menuen sammensætter vi sammen efter de råvarer, madentusiasten har indkøbt, der er selvfølgelig fokus på skaldyr. Deltagerne tilbereder og anretter i hold. Herefter går vi til bords, smager på alle retter og udveksler erfaringer. (Drikkevarer kan købes)
Vi kan love en gastronomisk nydelse - og du har selv været med til at frembringe den.
Overnatning i gåafstand fra Dansk Skaldyrcenter
Ankomst 12. oktober Afrejse 13. oktober
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 995,-
Tillæg for enkeltværelse pr. nat kr. 250,-
Ekstra overnatning inkl. morgenmad pr. person kun kr. 400,-.
Entrance fee: 275-995 DKK