Spis med hos Bielers Gourmet og nyd en Amuse-bouche og 3 skønne retter: Cannelloni med andeconfit // Steak au Poivre // Tarte au citron.
Prisen er pr. person og inkluderer følgende menu:
Bielers Gourmet
Få en spændende smagsoplevelse hos det hyggelige Bielers Gourmet. De dygtige kokke, kokkeelever og smørrebrødsjomfruer sørger for den gode mad i en leg med smage, gode råvarer og tilberedningsmetoder. De sætter en ære i det gode håndværk, hvor maden laves fra bunden af. Fra dejen, som sættes over til det gode brød, til at koge fond til saucerne, ryge laks og carpaccio til ismaskinen, som kører med en lækker iscreme. Kom og smag det gode håndværk og nyd en aften med god mad og fantastiske vine.
Sammenhold og glæde
Ulrik Bieler er uddannet kok og tjener, og sammen med Martin Elkjær, der er opvokset i hotel- og restaurationslivet, forpagter de Otterup Bowlingcenter og driver Bielers Gourmet. Her er et godt fasttømret team, som står klar til at give jer en god oplevelse. Deres mål er at sørge for, at gæsterne går glade hjem - for glade gæster, de kommer igen. Oplev de fine rammer og den gode service hos Bielers Gourmet.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt. TJEK venligst din billet.
Du skal fremvise din tilsendte billet i udprintet eller digital version på dagen.
Har du allergener, så kontakt venligst restauranten på tlf. 64822343.
Dit køb kan ikke refunderes.
Gastro Week er arrangør.
Gastro Week afholdes i samarbejde med Avisfordele og JFM.
Prisen er pr. person og inkluderer følgende menu:
- Amuse-bouche - tre slags fra land, vand og grønt
- Forret: Cannelloni med andeconfit - s erveres i svampecreme med parmesan, grønt og sprødt
- Hovedret: Steak au Poivre - o ksemørbrad med pebersauce, efterårsgrønt og kartofler
- Dessert: Tarte au citron - h elt klassisk med brændt marengs, bær og hjemmelavet is
Bielers Gourmet
Få en spændende smagsoplevelse hos det hyggelige Bielers Gourmet. De dygtige kokke, kokkeelever og smørrebrødsjomfruer sørger for den gode mad i en leg med smage, gode råvarer og tilberedningsmetoder. De sætter en ære i det gode håndværk, hvor maden laves fra bunden af. Fra dejen, som sættes over til det gode brød, til at koge fond til saucerne, ryge laks og carpaccio til ismaskinen, som kører med en lækker iscreme. Kom og smag det gode håndværk og nyd en aften med god mad og fantastiske vine.
Sammenhold og glæde
Ulrik Bieler er uddannet kok og tjener, og sammen med Martin Elkjær, der er opvokset i hotel- og restaurationslivet, forpagter de Otterup Bowlingcenter og driver Bielers Gourmet. Her er et godt fasttømret team, som står klar til at give jer en god oplevelse. Deres mål er at sørge for, at gæsterne går glade hjem - for glade gæster, de kommer igen. Oplev de fine rammer og den gode service hos Bielers Gourmet.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt. TJEK venligst din billet.
Du skal fremvise din tilsendte billet i udprintet eller digital version på dagen.
Har du allergener, så kontakt venligst restauranten på tlf. 64822343.
Dit køb kan ikke refunderes.
Gastro Week er arrangør.
Gastro Week afholdes i samarbejde med Avisfordele og JFM.
Entrance fee: 399 DKK