Lær at lave håndlavet pasta i bedste nonna-stil, når Sofie Borbiconi holder pastaworkshop på Halsnæs Bryghus. I flere år har Sofie nørdet pasta og brugt timevis på at forfine sin teknik.
Processen deler hun med flere tusinde på Instagram, og i 2024 udgav hun kogebogen Håndlavet pasta.
Når hun besøger Bryghuset til februar skal der laves pasta fra Syditalien og uden brug af pastamaskine. Du lærer om de forskellige meltyper til pasta, ælteteknik og fire forskellige pastatyper, du ikke finder i nede i supermarkedet.
Bagefter spiser vi den dejlige pasta sammen med en ølbraiseret ragú.
Prisen er inklusiv mad og drikke.
Buy/order ticket
Processen deler hun med flere tusinde på Instagram, og i 2024 udgav hun kogebogen Håndlavet pasta.
Når hun besøger Bryghuset til februar skal der laves pasta fra Syditalien og uden brug af pastamaskine. Du lærer om de forskellige meltyper til pasta, ælteteknik og fire forskellige pastatyper, du ikke finder i nede i supermarkedet.
Bagefter spiser vi den dejlige pasta sammen med en ølbraiseret ragú.
Prisen er inklusiv mad og drikke.
Price: 799 DKK