Italien kommer til Ebeltoft! - pasta bologneseLær at lave ægte italiensk pasta fra bunden!Drømmer du om at mestre kunsten at lave autentisk italiensk pasta, lære om italiensk madkultur og føle dig "næsten" i Italien i omkring 3 timer?Så kom og vær med til.
En hyggelig, smagfuld og lærerig workshop med Zsofia fra Cooking Therapy, hvor vi tager dig med på en kulinarisk rejse til forskellige italienske madregioner!Denne gang arbejder vi tagliatelle fra bunden, lærer teknikkerne bag den perfekte bolognese sauce og nyder det hele med et (eller to) glas vin fra Vin og Aperitivo.HVAD SKAL VI LAVE?Vi starter med en introduktion til italiensk pasta og de traditionelle teknikker fra BolognaDu lærer at lave frisk pasta fra bunden - fra dejen til at forme tagliatelleVi bruger lokalproducerede ingredienser når vi kan (fx mel, æg og kød fra Mols Bjerge)Vi tilbereder en ægte bolognesesauce baseret på opskriften fra en italiensk agriturismoNår maden er klar, sætter vi os til bords og nyder vores hjemmelavede måltid med vin fra Emilia-RomagnaUndervejs deler Zsofia sine tips til, hvordan du kan genskabe oplevelsen hjemme.PRAKTISKWorkshop: ca. 2 timerFællesspisning: 1 timeSted: Maltfabrikken, Spiren, (Orangeriet overfor restauranten i Maltgården)Pris: 450,- (inkl. alle økologiske materialer og 1 glas vin. Mere kan kobes Workshopen er på dansk-engelsk. HVORFOR DELTAGE?Fordi det er en autentisk og hyggelig oplevelse, hvor du:Lærer at lave frisk pasta og sauce fra bundenHører mere om italienske madregionerBliver inspireret af italiensk madkultur og håndværkDeler en fantastisk aften med god mad, vin og selskabkan være "næsten" i Italien i 3 timer uden flyrejse OBS: Kun 10 pladser - så tilmeld dig i dag for at sikre din plads!For spørgsmål skriv til info@cookingtherapy.dk.
Buy/order ticket
En hyggelig, smagfuld og lærerig workshop med Zsofia fra Cooking Therapy, hvor vi tager dig med på en kulinarisk rejse til forskellige italienske madregioner!Denne gang arbejder vi tagliatelle fra bunden, lærer teknikkerne bag den perfekte bolognese sauce og nyder det hele med et (eller to) glas vin fra Vin og Aperitivo.HVAD SKAL VI LAVE?Vi starter med en introduktion til italiensk pasta og de traditionelle teknikker fra BolognaDu lærer at lave frisk pasta fra bunden - fra dejen til at forme tagliatelleVi bruger lokalproducerede ingredienser når vi kan (fx mel, æg og kød fra Mols Bjerge)Vi tilbereder en ægte bolognesesauce baseret på opskriften fra en italiensk agriturismoNår maden er klar, sætter vi os til bords og nyder vores hjemmelavede måltid med vin fra Emilia-RomagnaUndervejs deler Zsofia sine tips til, hvordan du kan genskabe oplevelsen hjemme.PRAKTISKWorkshop: ca. 2 timerFællesspisning: 1 timeSted: Maltfabrikken, Spiren, (Orangeriet overfor restauranten i Maltgården)Pris: 450,- (inkl. alle økologiske materialer og 1 glas vin. Mere kan kobes Workshopen er på dansk-engelsk. HVORFOR DELTAGE?Fordi det er en autentisk og hyggelig oplevelse, hvor du:Lærer at lave frisk pasta og sauce fra bundenHører mere om italienske madregionerBliver inspireret af italiensk madkultur og håndværkDeler en fantastisk aften med god mad, vin og selskabkan være "næsten" i Italien i 3 timer uden flyrejse OBS: Kun 10 pladser - så tilmeld dig i dag for at sikre din plads!For spørgsmål skriv til info@cookingtherapy.dk.
Entrance fee: 450 DKK