Hvilke minder forbinder du med kød? Og hvordan forestiller du dig, at kød vil se ud i fremtiden?
Dette er blot nogle af de spørgsmål, som vi sammen vil udforske i vores workshop omkring dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling. Vi vil prøve at blive klogere på, hvorfor det for mange danskere kan være en udfordring at give slip på kødet.
Til workshoppen vil vi skabe kollager, og gennem dem snakke om og reflektere over kødets roller i vores samfund og i vores individuelle liv. Med en nysgerrighed kommer vi til at udforske vores forhold til kød, både i fortiden og i fremtiden.
Alle kan være med, og det kræver ingen tidligere erfaring med kollager.
Workshoppen afholdes af Amalie Scheel Nielsen og er en del af hendes ph.d.-projekt ved Aarhus Universitet, som undersøger dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling.
Tilmelding på mail amni@cc.au.dk senest d. 30/11. Der skal være minimum 4 deltagere, for at workshoppen bliver afholdt.
Buy/order ticket
Dette er blot nogle af de spørgsmål, som vi sammen vil udforske i vores workshop omkring dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling. Vi vil prøve at blive klogere på, hvorfor det for mange danskere kan være en udfordring at give slip på kødet.
Til workshoppen vil vi skabe kollager, og gennem dem snakke om og reflektere over kødets roller i vores samfund og i vores individuelle liv. Med en nysgerrighed kommer vi til at udforske vores forhold til kød, både i fortiden og i fremtiden.
Alle kan være med, og det kræver ingen tidligere erfaring med kollager.
Workshoppen afholdes af Amalie Scheel Nielsen og er en del af hendes ph.d.-projekt ved Aarhus Universitet, som undersøger dansk madkultur og kødets rolle i den grønne omstilling.
Tilmelding på mail amni@cc.au.dk senest d. 30/11. Der skal være minimum 4 deltagere, for at workshoppen bliver afholdt.
Entrance fee: Standard 0,0