Vanen tro åbner Sinatur Gl. Avernæs dørene op til Winemakers Dinner med lækre retter og vine. Denne gang går turen til Bordeaux hvor vi glæder os til at få besøg af vinhuset Jean Pierre Moueix.
Vinhuset Jean Pierre Moueix, der med en portefølje af de største og mest kostbare vine fra Saint Emilion og Pomerol, har for længst har skrevet sig ind i historiebøgerne. Fra dette vinhus får vi besøg af Bertil Corgié, som på chamerende vis vil føre os igennem aftenen!
Glæs dig til at smage det fantastiske Grand Cru Classé slot Château Belair Monange, parret med slottets 2´vin, samt Château Lafleur Gazin fra Pomerol og de 2 fremragende Grand Cru Classé vine fra Pessac-Leognan - Château Couhin samt Château Olivier i en herlig forening.
Alt dette krydret med lækre bobler fra Champagne og en fejende flot afslutning med Grand Cru slottet Château Guiraud fra Sauternes.
Til aftenens menu har vores kokke valgt at tage udgangspunkt i det klassiske franske køkken, som vi møder det i Bordeaux,
tilføjet vores tanker og filosofi og skabt en menu med det bedste fra begge verdener.
Bon appétit!
Read more on the website
Vinhuset Jean Pierre Moueix, der med en portefølje af de største og mest kostbare vine fra Saint Emilion og Pomerol, har for længst har skrevet sig ind i historiebøgerne. Fra dette vinhus får vi besøg af Bertil Corgié, som på chamerende vis vil føre os igennem aftenen!
Glæs dig til at smage det fantastiske Grand Cru Classé slot Château Belair Monange, parret med slottets 2´vin, samt Château Lafleur Gazin fra Pomerol og de 2 fremragende Grand Cru Classé vine fra Pessac-Leognan - Château Couhin samt Château Olivier i en herlig forening.
Alt dette krydret med lækre bobler fra Champagne og en fejende flot afslutning med Grand Cru slottet Château Guiraud fra Sauternes.
Til aftenens menu har vores kokke valgt at tage udgangspunkt i det klassiske franske køkken, som vi møder det i Bordeaux,
tilføjet vores tanker og filosofi og skabt en menu med det bedste fra begge verdener.
Bon appétit!
Entrance fee: 1495 DKK