Tidsplan: 18.00: Ankomst i foyeren (Velkomstdrinks*). 18.30: Dørene til salen åbnes. 19.00: Show middag. 22.30: Afterparty. DJ'en fyrer op under dansegulvet. 01.00: Tak for i aften. * Skal bestilles på forhånd.
Menu: Appetizer: Koldrøget laks fra Færøerne, økologisk rygeostcreme, dild rugbrød
Forret: Røget torskesalat mættet med friske krydderurter samt syltede rødbeder mizuna mix
Hertil vores hjemmebagte surdejsbrød lavet på økologisk mel - smør fra Aabybro Mejeri
Hovedret: Dansk gris anrettet med stegt kål gulerødder, samt urter julekrydret flæskesvær - hertil anissauce smagt til med langpeber
A part: Vildmose kartofler vendt med persille
Dessert: Mørk chokolade smagt til med Amaretto, samt chokolade med kirsebær sprød mandelcrumble på toppen
Veganermenu: Appetizer: Marineret agurk med vegansk urte mayonnaise, sprød jordskokke karse
Forret: Rørt salat med "kylling" friske krydrer urter, syltede svampe samt mizuna mix
Hertil vores hjemmebagte surdejsbrød lavet på økologisk mel - vegansk smør
Hovedret: Saltbagt selleri samt selleri pure, stegt kål gulerødder vendt med sauce vierge
A part: Vildmose kartofler vendt med persille
Dessert: Lavet med vegansk fløde
Mørk chokolade smagt til med amaretto, samt chokolade med kirsebær sprød mandelcrumble på toppen
Såfremt der ønskes specialmenu eller der er allergener, der skal tages hensyn til, bedes du sende en mail til ck@akkc.dk indeholdende dit ordrenummer ønsker.
Det er muligt at se salsplan på www.akkc.dk
Læs mere om forestillingen på AKKCs hjemmeside, klik
her
Buy/order ticket
Menu: Appetizer: Koldrøget laks fra Færøerne, økologisk rygeostcreme, dild rugbrød
Forret: Røget torskesalat mættet med friske krydderurter samt syltede rødbeder mizuna mix
Hertil vores hjemmebagte surdejsbrød lavet på økologisk mel - smør fra Aabybro Mejeri
Hovedret: Dansk gris anrettet med stegt kål gulerødder, samt urter julekrydret flæskesvær - hertil anissauce smagt til med langpeber
A part: Vildmose kartofler vendt med persille
Dessert: Mørk chokolade smagt til med Amaretto, samt chokolade med kirsebær sprød mandelcrumble på toppen
Veganermenu: Appetizer: Marineret agurk med vegansk urte mayonnaise, sprød jordskokke karse
Forret: Rørt salat med "kylling" friske krydrer urter, syltede svampe samt mizuna mix
Hertil vores hjemmebagte surdejsbrød lavet på økologisk mel - vegansk smør
Hovedret: Saltbagt selleri samt selleri pure, stegt kål gulerødder vendt med sauce vierge
A part: Vildmose kartofler vendt med persille
Dessert: Lavet med vegansk fløde
Mørk chokolade smagt til med amaretto, samt chokolade med kirsebær sprød mandelcrumble på toppen
Såfremt der ønskes specialmenu eller der er allergener, der skal tages hensyn til, bedes du sende en mail til ck@akkc.dk indeholdende dit ordrenummer ønsker.
Det er muligt at se salsplan på www.akkc.dk
Læs mere om forestillingen på AKKCs hjemmeside, klik
her
Entrance fee: 945 DKK