Smagning.com inviterer igen, i samarbejde med Restaurant Romarin, til en spændende gourmet whiskymiddag med fokus på nydelse, fremragende kogekunst og sublim whisky, der for fleres vedkommende er svære eller umulige at skaffe i Danmark.Denne gang skal vi.
Under ledelse af Dennis Klindrup fra Smagning.com have en velkomst drink, efterfulgt af en lækker 5-retters menu med udsøgte whiskyer til. Med en gennemsnitlig flaskepris på den helt forkerte side af 1.000 kroner er der lagt op til et særdeles højt niveau.Velkomstdrinken lækker overraskelse!ForretLækker torsk bouillabaisseHertil Allt a Bhainne fra 1996!MellemretSpinat ravioli med kanin ragout.Hertil en Johnnie Walker Ghost&Rare Pittyvaich, med hjertet fra destilleriet der lukkede i 1993!HovedretKronhjort filet med svamp pomme Anna og rødvin sky.Hertil en ny spændende sag fra Irland: Boann Pot Still Whiskey, lagret på marsalafade!EfterretEt stykke Parmigiano ost med en klassisk Hedonism grain whisky. Det er gammelt, det er godt...!Og et stykke Saint Agur med en Glenfiddich 21 år.Vi kunne ikke vælge, så vi serverer begge, sammen med whiskypocherede figner!DessertPistacie tiramisu.Hertil en Cragganmore 12 år og en kop kaffe/the til at sætte punktum for en fantastisk middag!Få en uforglemmelig smagsoplevelse med Smagning.com. Køb din billet allerede i dag!
Buy/order ticket
Under ledelse af Dennis Klindrup fra Smagning.com have en velkomst drink, efterfulgt af en lækker 5-retters menu med udsøgte whiskyer til. Med en gennemsnitlig flaskepris på den helt forkerte side af 1.000 kroner er der lagt op til et særdeles højt niveau.Velkomstdrinken lækker overraskelse!ForretLækker torsk bouillabaisseHertil Allt a Bhainne fra 1996!MellemretSpinat ravioli med kanin ragout.Hertil en Johnnie Walker Ghost&Rare Pittyvaich, med hjertet fra destilleriet der lukkede i 1993!HovedretKronhjort filet med svamp pomme Anna og rødvin sky.Hertil en ny spændende sag fra Irland: Boann Pot Still Whiskey, lagret på marsalafade!EfterretEt stykke Parmigiano ost med en klassisk Hedonism grain whisky. Det er gammelt, det er godt...!Og et stykke Saint Agur med en Glenfiddich 21 år.Vi kunne ikke vælge, så vi serverer begge, sammen med whiskypocherede figner!DessertPistacie tiramisu.Hertil en Cragganmore 12 år og en kop kaffe/the til at sætte punktum for en fantastisk middag!Få en uforglemmelig smagsoplevelse med Smagning.com. Køb din billet allerede i dag!
Entrance fee: 795 DKK