Kom og lær at lave fantastisk pizza efter napolitanske traditioner. Vi starter fra bunden med en basis pizzadej og arbejder os hen imod forskellige fordeje såsom poolish og biga.
Hver kursusgang arbejder vi både med teori og eksperimenteren med egne idéer, før vi bager pizzaerne ved over 300° C på bagestål. Du bliver også mester i at lave en simpel og aromatisk tomatsauce, og du får masser af tips til at opnå lignende resultater derhjemme - selv uden en professionel pizzaovn.
Kurset er for dig, der vil lære:
at lave fantastisk pizza i dit eget køkken
at lave en god pizzadej
at forme en flot rund pizzabund med luftig og sprød kant
at få pizzaen ind i ovnen uden bagepapir og overflødigt mel
at bage pizza perfekt
om forskellige toppings, sammensætning og mængder
Det får du:
en lille ordbog, så du kan lære udtrykkene
forskellige guides i form af e-bøger
total respekt hos andre!
Udgifter til råvarer
Der påregnes i alt ca. 250 kr. til råvarer, som betales til underviseren.
Tilmelding via hjemmesiden er nødvendig
kurset afholdes af FOF Syd- og Vestsjælland
Read more on the website
Hver kursusgang arbejder vi både med teori og eksperimenteren med egne idéer, før vi bager pizzaerne ved over 300° C på bagestål. Du bliver også mester i at lave en simpel og aromatisk tomatsauce, og du får masser af tips til at opnå lignende resultater derhjemme - selv uden en professionel pizzaovn.
Kurset er for dig, der vil lære:
at lave fantastisk pizza i dit eget køkken
at lave en god pizzadej
at forme en flot rund pizzabund med luftig og sprød kant
at få pizzaen ind i ovnen uden bagepapir og overflødigt mel
at bage pizza perfekt
om forskellige toppings, sammensætning og mængder
Det får du:
en lille ordbog, så du kan lære udtrykkene
forskellige guides i form af e-bøger
total respekt hos andre!
Udgifter til råvarer
Der påregnes i alt ca. 250 kr. til råvarer, som betales til underviseren.
Tilmelding via hjemmesiden er nødvendig
kurset afholdes af FOF Syd- og Vestsjælland
Entrance fee: 755 DKK