Et foredrag med CEO og Co-Founder i Decameal, Leander Hessner.
Med en stigende global population, mangel på bæredygtige fødevarer og en global animalsk produktion, der er spået til at fordoble i størrelse over de næste 30 år, står verden over for en reel fødevarekrise i den kommende tid.
Koblet med en klima- og biodiversitetskrise kalder kloden på løsninger i form af innovation og bæredygtige ændringer i vores fødevaresystemer.
Én af de løsninger, der kan være med til at afhjælpe disse problemer, er Decameal - et dansk startup skabt af to biologer fra Aarhus - som omdanner krabber - en skadelig og gigantisk biologisk ressource - til bæredygtige proteintilskud til dyrefoder.
CEO og Co-Founder i Decameal, Leander Hessner, fortæller historien om Decameal fra start til nu, om at knuse krabber med en kompostkværn i et skur på en minkfarm, om forhandlinger med internationale kapitalfonde og meget mere.".
Buy/order ticket
Read more on the website
Med en stigende global population, mangel på bæredygtige fødevarer og en global animalsk produktion, der er spået til at fordoble i størrelse over de næste 30 år, står verden over for en reel fødevarekrise i den kommende tid.
Koblet med en klima- og biodiversitetskrise kalder kloden på løsninger i form af innovation og bæredygtige ændringer i vores fødevaresystemer.
Én af de løsninger, der kan være med til at afhjælpe disse problemer, er Decameal - et dansk startup skabt af to biologer fra Aarhus - som omdanner krabber - en skadelig og gigantisk biologisk ressource - til bæredygtige proteintilskud til dyrefoder.
CEO og Co-Founder i Decameal, Leander Hessner, fortæller historien om Decameal fra start til nu, om at knuse krabber med en kompostkværn i et skur på en minkfarm, om forhandlinger med internationale kapitalfonde og meget mere.".
Entrance fee: Gratis billetter