Søndag d. 30/11, 7., 14. og 21. december 2025.
Søndag d. 30/11, 7., 14. og 21. december 2025
fra kl. 12.00 - 16.00 ( sidste bordbestilling kl. 13.30 )
Rugbrød, surdejsbrød og smør fra Aabybro
Surdejsbrød på ølandshvede, hjemmebagt rugbrød og smør fra Aabybro
Sild med karrysalat, dild og æbler
Christianøpigens sild med løg og kapers
Æg med håndpillede rejer og citronmayonnaise
Koldrøget laks med fennikelsalat
Rødspættefilet med remoulade og citron
Julemedister med grov sennep og grønlangkål
Økologisk ribbensteg med rødkål
Frikadeller med syltede agurker
Nordiske oste med knækbrød
Ris a la mande og kirsebærsovs
650 kr. pr. person
Bestil på 55909030 eller på info@frederiksminde.com.
Read more on the website
Søndag d. 30/11, 7., 14. og 21. december 2025
fra kl. 12.00 - 16.00 ( sidste bordbestilling kl. 13.30 )
Rugbrød, surdejsbrød og smør fra Aabybro
Surdejsbrød på ølandshvede, hjemmebagt rugbrød og smør fra Aabybro
Sild med karrysalat, dild og æbler
Christianøpigens sild med løg og kapers
Æg med håndpillede rejer og citronmayonnaise
Koldrøget laks med fennikelsalat
Rødspættefilet med remoulade og citron
Julemedister med grov sennep og grønlangkål
Økologisk ribbensteg med rødkål
Frikadeller med syltede agurker
Nordiske oste med knækbrød
Ris a la mande og kirsebærsovs
650 kr. pr. person
Bestil på 55909030 eller på info@frederiksminde.com.
Entrance fee: 650 DKK