Vi spiser kl. 18.00 ved lange borde, som fyldes op fra en ende. Maden står klar på fade og i skåle, som tages med til bordet. Der vil ikke være tjenere, så vi tager selv vores tallerken med til opvasken.
Om du er den travle børnefamilie, enlig, studerende, pensionist, kærestepar eller blot ønsker et sundt og nærende aftenmåltid i en uhøjtidelig stemning, så kom og vær med i vores hyggelige rammer i Dalbygade.
Menu 12. marts:
Forloren hare svøbt i bacon med vildtsauce og syltede ribs.
Menu 9. april:
Skipperlabskovs med rødbeder, purløg og friterede løgringe.
Menu 7. maj:
Wienerschnitzel med brasede kartofler og ærter, smørsauce
Menu 3. september:
Gammeldags kylling med kartofler, brun sovs & syltede agurker
Menu 8. oktober:
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler & rødbeder
Menu 5. november:
Kalv stegt som vildt med hvide kartofler, bønner & vildtsauce
Voksne kr 100,- og børn u. 12 år kr. 60,-
Billetter på Volkerts.dk.
Read more on the website
Om du er den travle børnefamilie, enlig, studerende, pensionist, kærestepar eller blot ønsker et sundt og nærende aftenmåltid i en uhøjtidelig stemning, så kom og vær med i vores hyggelige rammer i Dalbygade.
Menu 12. marts:
Forloren hare svøbt i bacon med vildtsauce og syltede ribs.
Menu 9. april:
Skipperlabskovs med rødbeder, purløg og friterede løgringe.
Menu 7. maj:
Wienerschnitzel med brasede kartofler og ærter, smørsauce
Menu 3. september:
Gammeldags kylling med kartofler, brun sovs & syltede agurker
Menu 8. oktober:
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler & rødbeder
Menu 5. november:
Kalv stegt som vildt med hvide kartofler, bønner & vildtsauce
Voksne kr 100,- og børn u. 12 år kr. 60,-
Billetter på Volkerts.dk.
Entrance fee: 100 DKK