Gå på opdagelse i det plantebaserede køkken og dens mange smage, og lær at lave velsmagende grøn mad til både hverdag og fest.
Vi vil lave kolde og varme retter til frokost- og aftenbordet, herunder klassiske retter til julefrokosten, samt enkelte salater og desserter
På kurset introduceres du for sunde plantebaserede alternativer til kød og mælkeprodukter, veganske basisingredienser samt nye måder at bruge grøntsager og frugter på. Lær fx hvordan bananskræl kan forvandles til en lækker plantebaseret "pulled pork"
Kurset er for dig, der selv gerne vil spise mere plantebaseret uden at gå på kompromis med din sundhed. Det er også til dig, der gerne vil kunne forkæle veganske familiemedlemmer og venner med lækre plantebaserede retter
I løbet af de fem kursusdage lærer du bl.a.:
at lave auberginesild, svampepostej, hønsefri-salat og andet pålæg
at lave vegansk ost af nødder og grøntsager
at lave plantebaserede udgaver af klassiske og nye retter
(fx. lasagne bolognese, fiskefilet, nachos og frikadeller, samt bearnaise- og whiskysauce
at lave enkelte desserter, fx chokolademousse og kager
forskellige måder at udnytte grøntsagers rige smagsnuancer
Pris for råvarer er ca. 100 kr/gang. Alle råvarer vil så vidt muligt være økologiske
Kurset i Nyborg kører kun 2 gange, men basis er det samme.
Underviser: Ditte Lustrup
Hold: 241820.
Read more on the website
Vi vil lave kolde og varme retter til frokost- og aftenbordet, herunder klassiske retter til julefrokosten, samt enkelte salater og desserter
På kurset introduceres du for sunde plantebaserede alternativer til kød og mælkeprodukter, veganske basisingredienser samt nye måder at bruge grøntsager og frugter på. Lær fx hvordan bananskræl kan forvandles til en lækker plantebaseret "pulled pork"
Kurset er for dig, der selv gerne vil spise mere plantebaseret uden at gå på kompromis med din sundhed. Det er også til dig, der gerne vil kunne forkæle veganske familiemedlemmer og venner med lækre plantebaserede retter
I løbet af de fem kursusdage lærer du bl.a.:
at lave auberginesild, svampepostej, hønsefri-salat og andet pålæg
at lave vegansk ost af nødder og grøntsager
at lave plantebaserede udgaver af klassiske og nye retter
(fx. lasagne bolognese, fiskefilet, nachos og frikadeller, samt bearnaise- og whiskysauce
at lave enkelte desserter, fx chokolademousse og kager
forskellige måder at udnytte grøntsagers rige smagsnuancer
Pris for råvarer er ca. 100 kr/gang. Alle råvarer vil så vidt muligt være økologiske
Kurset i Nyborg kører kun 2 gange, men basis er det samme.
Underviser: Ditte Lustrup
Hold: 241820.