Ved Camilla Kornerup. Min mand John Lees er whiskyekspert. Vi bor til daglig i Edinburgh i Skotland, og har en bred viden om Skotland og skotsk whisky.
Sammen inviterer vi til en aften i Danmark med smagning af 4 - 5 forskellige gode skotske single malt whiskyer. Smagningen krydrer vi med muntre fortællinger om whiskyens fremstilling, og dens spændende historie og betydning for skotsk kultur.
Vi smager whiskyer fra både højlandet, lavlandet og de forblæste nordlige og vestlige øer og opdager dufte og smagsnuancer som tørv, læder, karamel, røg, sandkage, citrus, lyng og honning blandt mange andre. Whisky er en kompleks drik og vi lærer hvordan man smager på den, og nyder den.
Undervejs viser vi billeder fra Skotland hvor whiskydestillerierne ofte ligger i øde naturskønne områder omgivet af søer, floder og bække, hvor de henter vandet til fremstillingen af whiskyen
Underviser: Camilla Kornerup
Hold: 25119910.
Read more on the website
Sammen inviterer vi til en aften i Danmark med smagning af 4 - 5 forskellige gode skotske single malt whiskyer. Smagningen krydrer vi med muntre fortællinger om whiskyens fremstilling, og dens spændende historie og betydning for skotsk kultur.
Vi smager whiskyer fra både højlandet, lavlandet og de forblæste nordlige og vestlige øer og opdager dufte og smagsnuancer som tørv, læder, karamel, røg, sandkage, citrus, lyng og honning blandt mange andre. Whisky er en kompleks drik og vi lærer hvordan man smager på den, og nyder den.
Undervejs viser vi billeder fra Skotland hvor whiskydestillerierne ofte ligger i øde naturskønne områder omgivet af søer, floder og bække, hvor de henter vandet til fremstillingen af whiskyen
Underviser: Camilla Kornerup
Hold: 25119910.