Elsker du lækker hjemmelavet mad?. Så er vores madlavningskursus noget for dig!
Vi kaster os ud på det gastronomiske overdrev og arbejder med lokale, sæsonbetonede råvarer, grundtilberedning og lærer at tilberede både smagfulde, enkle rette og mere avancerede tilberedninger.
Du får masser af tips og tricks, som vil hjælpe dig til at finde glæden ved selv at tilberede et måltid
Vi skal blandt andet eksperimentere med vilde urter, frisk fisk og lokalt kød, og i fælleskab skabe smagfulde retter.
Uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet, vil du opdage nye aspekter af madlavning, der løfter dine kulinariske færdigheder til næste niveau.
Medbring:
Forklæde, viskestykke, karklud og en god køkkenkniv samt egne drikkevarer.
Værd at vide:
Udgifter til råvarer er inkluderet i prisen
Underviser: Jemmi Bertoletti
Hold: 3397.
Read more on the website
Vi kaster os ud på det gastronomiske overdrev og arbejder med lokale, sæsonbetonede råvarer, grundtilberedning og lærer at tilberede både smagfulde, enkle rette og mere avancerede tilberedninger.
Du får masser af tips og tricks, som vil hjælpe dig til at finde glæden ved selv at tilberede et måltid
Vi skal blandt andet eksperimentere med vilde urter, frisk fisk og lokalt kød, og i fælleskab skabe smagfulde retter.
Uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet, vil du opdage nye aspekter af madlavning, der løfter dine kulinariske færdigheder til næste niveau.
Medbring:
Forklæde, viskestykke, karklud og en god køkkenkniv samt egne drikkevarer.
Værd at vide:
Udgifter til råvarer er inkluderet i prisen
Underviser: Jemmi Bertoletti
Hold: 3397.