Kom og vær med til en hyggelig og anderledes julemiddag på Christianshavns Beboerhus, hvor økologiske grøntsager og lokale råvarer er i centrum.
Kokkene fra Rødder som står bag menuen, sørger for den består af spændende og toplækre grøntsagsbaserede serveringer og lidt anderledes end det, du normalt er vant til at få til en julefrokost!
I afslappede og uformelle rammer vil der blive serveret en række retter, hvor sæsonens grøntsager får lov til at spille hovedrollen. Vi sørger selvfølgelig for en lækker bar (med og uden alkohol), god musik og kanongod hverdags-julefrokoststemning - så alle kan komme op dagen efter og ikke gøre noget man måske fortryder. ;)
MENU- Rodcarpaccio med gamle solbær og dild- Brinkholm græskar i cremet, bagt, fermenteret og tørretversion- Røget og bagt knoldselleri med æblecidersauce, bladkål.bagte æbler og bagte danske linser- Rehydrerede kartofler, pastinakcreme og boghvede- Rødkål med rødkål, toppet med rødkål- Surdejsbrød med lun creme af bønner, svampe, laurbær og allehånde- Lille sød overraskelse fra køkkenet med kvæde
Så har I lyst til at holde julefrokost uden bøvl og for meget brun sovs? Og er alle weekender fyldt med andre julefrokoster? Så tag dine kolleger eller venner med til en hverdagsjulefrokost, der er lidt anderledes end det sædvanlige. Her er fokus på gode råvarer, kvalitet, fællesskab og en dejlig stemning - måske en ny juletradition?
Vi ses!
Kokkene fra Rødder som står bag menuen, sørger for den består af spændende og toplækre grøntsagsbaserede serveringer og lidt anderledes end det, du normalt er vant til at få til en julefrokost!
I afslappede og uformelle rammer vil der blive serveret en række retter, hvor sæsonens grøntsager får lov til at spille hovedrollen. Vi sørger selvfølgelig for en lækker bar (med og uden alkohol), god musik og kanongod hverdags-julefrokoststemning - så alle kan komme op dagen efter og ikke gøre noget man måske fortryder. ;)
MENU- Rodcarpaccio med gamle solbær og dild- Brinkholm græskar i cremet, bagt, fermenteret og tørretversion- Røget og bagt knoldselleri med æblecidersauce, bladkål.bagte æbler og bagte danske linser- Rehydrerede kartofler, pastinakcreme og boghvede- Rødkål med rødkål, toppet med rødkål- Surdejsbrød med lun creme af bønner, svampe, laurbær og allehånde- Lille sød overraskelse fra køkkenet med kvæde
Så har I lyst til at holde julefrokost uden bøvl og for meget brun sovs? Og er alle weekender fyldt med andre julefrokoster? Så tag dine kolleger eller venner med til en hverdagsjulefrokost, der er lidt anderledes end det sædvanlige. Her er fokus på gode råvarer, kvalitet, fællesskab og en dejlig stemning - måske en ny juletradition?
Vi ses!
Entrance fee: 250 DKK