Hotel Saxkjøbing

Torvet 9, Sakskøbing

Friday 4 April 2025 and Saturday 5 April 2025, 3 pm.



Gastronomy

Gastronomisk oplevelse - Francis Cardenau

Forkæl alle sanser med et gourmetoplevelse på Hotel Saxkjøbing med gæstekok, Francis Cardenau.

Vi genoptager en gammel tradition, når Claus Meyer igen inviterer venner, blandt de kokke som har været med til at definere den danske restaurantscene de sidste 25 år, til at levere gæstespil på Hotel Sakskøbing.

Gæstekokken står for aftenens menu, som naturligvis tager afsæt i sæsonen og byder på en række af gæstekokkens signaturretter, holder en udvidet menupræsentation og bidrager desuden til næste dags morgenbuffet.

Nyd eftermiddagskaffe fra det lokale kafferisteri Ubuntu og Charlottes hjemmebag, 1 glas æbleisvin fra vores egen æbleplantage på Lilleø i en af vores hyggelige stuer 15-17

I selskab med Francis Cardenau begynder aftenen med velkomstdrink, herefter serveres en 5 retters menu samt kaffe og hjemmelavede petit fours i vores stemningsfyldte og smukke teatersal.

Velkomstdrink
Gourmetmiddag
Petit fours

Francis Cardenau er en fransk kok, der har haft væsentlig indflydelse på dansk gastronomi. Han er den første i Danmark, der i 1997 fik to Michelin-stjerner på restaurant Kommandanten i København. I 2000 blev han køkkenchef og medejer af restauranten Le Sommelier. I 2005 var han med til at åbne Restaurant Umami og i 2009 bøfkæden MASH.

Francis Cardenau er præsident for Bocuse dOr Danmark. Han er kendt fra mange juryer til kokkekonkurrencer og TV-programmer, og han er både madentreprenør og -debattør. Han stoppede som restauratør i 2017. Siden har han etableret et mindre landbrug i Nordsjælland, hvor der bliver dyrket grøntsager ud fra regenerative metoder. Sammen med sin hustru og to børn driver han virksomheden Cardenau, der fokuserer på at udbrede råvarekendskab og maddannelse i Danmark.

Pris pr. pers. uden overnatning: kr. 895

Book uden overnatning her Husk at vælge den korrekte dato.

Entrance fee

Read more on the website