Tag dine køkkenknive med og kom til vores spændende workshop under Copenhagen Cooking, hvor du kan lære dine køkkenknive meget bedre at kende!
Til workshoppen vil du lære at slibe dine knive ved hjælp af slibesten - en teknik man har brugt i århundrede og som stadig er dén metode, der giver de allerbedste resultater
Workshoppen er på et niveau, hvor alle kan være med - uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet. Umut vil undervejs fortælle om hans seneste tur til Japan hvor han selv lærte at slibe knive rigtigt!
Når du har været med til workshoppen med Umut ved roret, ved du hvordan du:
På dagen vil Zwilling give dig en voucher på 25% rabat, som kan benyttes i Zwillings brand-store på Købmagergade. Rabatten gælder på alle varer i butikken. Derudover får du 3 praktiske knivbeskyttere med hjem (S, M og L) så du kan passe godt på dine knive derhjemme (værdi 379,-)
Har du ikke egne knive med, er det også muligt at låne vores, så du kan øve dig på disse
Dine værter
Det var kokkekærlighed ved første blik, da Umut som 20-årig fik en filleteringskniv fra Zwilling, som han endte med at bruge under hele sin kokkeuddannelse. I dag, 12 år senere, bruger han stadig den samme kniv - og tøvede derfor ikke et sekund, da han i år fik muligheden for at være ambassadør for det verdenskendte kvalitetsmærke. For Umut skal køkkenudstyret nemlig være i orden og holde i årevis
Om Umut Sakarya:
Som tidligere restauratør, konkurrencekok, vinder af både "Young Chef" og "Masterchef Danmark" har Umut Sakarya samlet på så meget madkundskab og madglæde, at han er nødt til at dele ud af den, så det ikke bobler over! Det gør han på sin Youtubekanal, på sine sociale medier og på foredrag og kokkeskoler i hele landet
Om Zwilling:
I 1731 registrerede Peter Henckels det nu verdenskendte Zwilling som et varemærke i den tyske by Solingen og lagde derved grundstenene for en international virksomhed. Zwilling forbindes med høj kvalitet, flere års holdbarhed og et bredt sortiment af køkkenudstyr. Stål er hovedingrediensen - bearbejdning, produktion og klassiske designs er kernekompetencer hos Zwilling
Mens du lærer at slibe dine knive, sørger Umut for lækre snacks og god stemning i Fælleskøkkenet.
Til workshoppen vil du lære at slibe dine knive ved hjælp af slibesten - en teknik man har brugt i århundrede og som stadig er dén metode, der giver de allerbedste resultater
Workshoppen er på et niveau, hvor alle kan være med - uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet. Umut vil undervejs fortælle om hans seneste tur til Japan hvor han selv lærte at slibe knive rigtigt!
Når du har været med til workshoppen med Umut ved roret, ved du hvordan du:
- Sliber dine knive korrekt vha. slibesten
- Opbevarer knivene rigtigt
- Bruger de rigtige greb og teknikker, så du kan bruge knivene sikkert og effektivt
- Anvender forskellige skæreteknikker til forskellige råvarer
På dagen vil Zwilling give dig en voucher på 25% rabat, som kan benyttes i Zwillings brand-store på Købmagergade. Rabatten gælder på alle varer i butikken. Derudover får du 3 praktiske knivbeskyttere med hjem (S, M og L) så du kan passe godt på dine knive derhjemme (værdi 379,-)
Har du ikke egne knive med, er det også muligt at låne vores, så du kan øve dig på disse
Dine værter
Det var kokkekærlighed ved første blik, da Umut som 20-årig fik en filleteringskniv fra Zwilling, som han endte med at bruge under hele sin kokkeuddannelse. I dag, 12 år senere, bruger han stadig den samme kniv - og tøvede derfor ikke et sekund, da han i år fik muligheden for at være ambassadør for det verdenskendte kvalitetsmærke. For Umut skal køkkenudstyret nemlig være i orden og holde i årevis
Om Umut Sakarya:
Som tidligere restauratør, konkurrencekok, vinder af både "Young Chef" og "Masterchef Danmark" har Umut Sakarya samlet på så meget madkundskab og madglæde, at han er nødt til at dele ud af den, så det ikke bobler over! Det gør han på sin Youtubekanal, på sine sociale medier og på foredrag og kokkeskoler i hele landet
Om Zwilling:
I 1731 registrerede Peter Henckels det nu verdenskendte Zwilling som et varemærke i den tyske by Solingen og lagde derved grundstenene for en international virksomhed. Zwilling forbindes med høj kvalitet, flere års holdbarhed og et bredt sortiment af køkkenudstyr. Stål er hovedingrediensen - bearbejdning, produktion og klassiske designs er kernekompetencer hos Zwilling
Mens du lærer at slibe dine knive, sørger Umut for lækre snacks og god stemning i Fælleskøkkenet.
Entrance fee: 1 DKK