Langbordsmiddag / SOCIAL DINNER. Tag familie og venner under armen og vær med til sommerens hyggeligste langbordsmiddag under åben himmel!
Her får du en skøn menu bestående af bl.a. grillet majs, farseret kylling, krydrede pølser, tomater m. burrata og friteret rosmarin, sprød sommerkål m. ærter, asparges og rygeostcreme, friskbagt foccacia m.m
Maden leveres af det rutinerede og dygtige hold bag Café Sandø, der til daglig har til huse på Christianshavn, og igen i år desuden står for caféen på Copenhagen Summer Dance
Middagen kan nydes på Ofelia Plads efter lørdagens forestillinger og inden det spektakulære Monster Mini Ball!
FULD MENU:
På grillen:
Kyllingeoverlår farseret m/ urter og nødder
Krydrede pølser m/ grovkornet sennep rørt med honning
Grillet majs m/ smør, harrisa og løgcrumble
Det kolde:
Nye kartofler vendt i sennepsvinaigrette m/ løvstikke
Tomater m/ burrata, friteret rosmarin, dukkah og ciboccas olie
Grøn salat, sprød sommerkål m/ ærter, grillede asparges, radiser og rygeostcreme
Tilbehør:
Foccaciabrød m/ salvie
Romesco dip
Dessert tilkøb:
Rabarber trifli (+ 60 kr.)
Menu pris: 225 kr. (m. mulighed for tilkøb af dessert).
Her får du en skøn menu bestående af bl.a. grillet majs, farseret kylling, krydrede pølser, tomater m. burrata og friteret rosmarin, sprød sommerkål m. ærter, asparges og rygeostcreme, friskbagt foccacia m.m
Maden leveres af det rutinerede og dygtige hold bag Café Sandø, der til daglig har til huse på Christianshavn, og igen i år desuden står for caféen på Copenhagen Summer Dance
Middagen kan nydes på Ofelia Plads efter lørdagens forestillinger og inden det spektakulære Monster Mini Ball!
FULD MENU:
På grillen:
Kyllingeoverlår farseret m/ urter og nødder
Krydrede pølser m/ grovkornet sennep rørt med honning
Grillet majs m/ smør, harrisa og løgcrumble
Det kolde:
Nye kartofler vendt i sennepsvinaigrette m/ løvstikke
Tomater m/ burrata, friteret rosmarin, dukkah og ciboccas olie
Grøn salat, sprød sommerkål m/ ærter, grillede asparges, radiser og rygeostcreme
Tilbehør:
Foccaciabrød m/ salvie
Romesco dip
Dessert tilkøb:
Rabarber trifli (+ 60 kr.)
Menu pris: 225 kr. (m. mulighed for tilkøb af dessert).
Entrance fee: 225 DKK