Suppen over alle supper! Ramen er en japansk nudelsuppe baseret på en fond, og den serveres med nudler, æg, forskellige variationer af grøntsager og protein. Wo.
Suppen over alle supper! Ramen er en japansk nudelsuppe baseret på en fond, og den serveres med nudler, æg, forskellige variationer af grøntsager og protein. Suppen er nem at variere og tilpasse, så den kan både nydes af vegetarer og kødspisere. På kurset gennemgår vi alle smagsgiverne, og du får lov til at lave din egen ramen fra bunden samt at lave gyoza. Til slut spiser vi sammen.
Medbring gerne en lille bøtte til at tage eventuelle rester med hjem i.
Om underviseren
Hirse Christensen er et kæmpe madøre og har undervist i madlavning i flere år. De sidste to somre har hun med fuld passion drevet to spisesteder på nordvestkysten, @hirseriet. Hun har en professionsbachelor i Fødevareteknologi og applikation og har altid et ben inden for i fødevareindustrien. Derfor har hun også et godt kendskab til de råvarer, vi bruger på madholdene.
Det er vigtigt for Hirse, at vi hygger os, mens vi er i gang, og at man går hjem med en god håndfuld tips og tricks til madlavningen derhjemme, som kan gøre hverdagen lettere.
Arrangeret i samarbejde mellem FO-Aarhus, Folkehusene i Aarhus og Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune
Buy/order ticket
Read more on the website
Suppen over alle supper! Ramen er en japansk nudelsuppe baseret på en fond, og den serveres med nudler, æg, forskellige variationer af grøntsager og protein. Suppen er nem at variere og tilpasse, så den kan både nydes af vegetarer og kødspisere. På kurset gennemgår vi alle smagsgiverne, og du får lov til at lave din egen ramen fra bunden samt at lave gyoza. Til slut spiser vi sammen.
Medbring gerne en lille bøtte til at tage eventuelle rester med hjem i.
Om underviseren
Hirse Christensen er et kæmpe madøre og har undervist i madlavning i flere år. De sidste to somre har hun med fuld passion drevet to spisesteder på nordvestkysten, @hirseriet. Hun har en professionsbachelor i Fødevareteknologi og applikation og har altid et ben inden for i fødevareindustrien. Derfor har hun også et godt kendskab til de råvarer, vi bruger på madholdene.
Det er vigtigt for Hirse, at vi hygger os, mens vi er i gang, og at man går hjem med en god håndfuld tips og tricks til madlavningen derhjemme, som kan gøre hverdagen lettere.
Arrangeret i samarbejde mellem FO-Aarhus, Folkehusene i Aarhus og Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune
Entrance fee: 340 DKK inkl. materialer