Holbæk 2024. Lækker kulinarisk smagsoplevelse på cafe Forsinket,Jyderup. Vores kokkehold består denne aften af fem dygtige kokke med flere års erfaring fra Michelin-restauranter. Vi garanterer dig en aften fyldt med smagsoplevelser.
Lækker kulinarisk smagsoplevelse på cafe Forsinket,Jyderup
Vores kokkehold består denne aften af fem dygtige kokke med flere års erfaring fra Michelin-restauranter.
Vi garanterer dig en aften fyldt med smagsoplevelser
du aldrig vil glemme!
Dette er en fantastisk mulighed for at støtte et godt formål, mens vi nyder en aften fyldt med lækre smagsoplevelser. Hele overskuddet vil gå til landsindsamlingen for Knæk cancer, som arbejder utrætteligt for at bekæmpe kræft og forbedre livskvaliteten for kræftpatienter og deres pårørende.
De har samlet deres bedste opskrifter til denne unikke menu:
* Charcuterie fra Öxneholm
* Crudite med drænet yoghurt dressing med bagt hvidløg.
* Burrata med syltede tomater og olivenolie.
* Helleflynder-ceviche med salsa på rå grøntsager. Fennikel, agurk og bladselleri.
* Surdejsbrød med pisket smør med soya og kærnemælk.
* Grillede grøntsager fra Morten og Ingwersen Med Koji, bagt hø og røget smør.
* Grillet iberico pluma med miso, gochujang og
røget spæk "Brændende kærlighed".
*Vilde æbler klara, med hvid chokolade, salt karamel og gran olie sorbet
Billetprisen er kr. 850,00 kr pr. pers - inklusiv vin til maden.
Køb din plads her på dette link :
Begrænset antal pladser - 50 pladser - Først til møllen
På vegne af de 5 ambassadører i Jyderup
( Stampe Duus, Jens Varling og Marthine Dahl ).
Lækker kulinarisk smagsoplevelse på cafe Forsinket,Jyderup
Vores kokkehold består denne aften af fem dygtige kokke med flere års erfaring fra Michelin-restauranter.
Vi garanterer dig en aften fyldt med smagsoplevelser
du aldrig vil glemme!
Dette er en fantastisk mulighed for at støtte et godt formål, mens vi nyder en aften fyldt med lækre smagsoplevelser. Hele overskuddet vil gå til landsindsamlingen for Knæk cancer, som arbejder utrætteligt for at bekæmpe kræft og forbedre livskvaliteten for kræftpatienter og deres pårørende.
De har samlet deres bedste opskrifter til denne unikke menu:
* Charcuterie fra Öxneholm
* Crudite med drænet yoghurt dressing med bagt hvidløg.
* Burrata med syltede tomater og olivenolie.
* Helleflynder-ceviche med salsa på rå grøntsager. Fennikel, agurk og bladselleri.
* Surdejsbrød med pisket smør med soya og kærnemælk.
* Grillede grøntsager fra Morten og Ingwersen Med Koji, bagt hø og røget smør.
* Grillet iberico pluma med miso, gochujang og
røget spæk "Brændende kærlighed".
*Vilde æbler klara, med hvid chokolade, salt karamel og gran olie sorbet
Billetprisen er kr. 850,00 kr pr. pers - inklusiv vin til maden.
Køb din plads her på dette link :
Begrænset antal pladser - 50 pladser - Først til møllen
På vegne af de 5 ambassadører i Jyderup
( Stampe Duus, Jens Varling og Marthine Dahl ).
Entrance fee: 850 DKK