Under Klippen

Lille Østergade 3, Færchhuset, Holstebro

Tuesday 24 October 2024



Gastronomy

Restaurant Under Klippen til Gastro Week

En velsmagende 3-retters menu i skønne omgivelser: Smørbagt Vesterhavsfisk // Braiserede oksekæber // Mørk chokolademarquise.

Prisen er pr. person og inkluderer følgende menu*:
  • Forret: Smørbagt Vesterhavsfisk med vinter-porre & en sauce på vilde urter, brunet smør & champagne
  • Hovedret: Braiserede oksekæber med en fyldig bordelaisesauce, pommes Mousseline, glaseret løg & gulerødder
  • Mørk chokolademarquise med solbær i variation & vanilje


*Vegetarisk/vegansk alternativ er muligt. Se mere under 'Arrangøren Oplyser'.

Restaurant Under Klippen

Besøg den charmerende Restaurant Under Klippen, som ligger i hjertet af Holstebro. Her kan du nyde udsøgte retter tilberedt med omhu og kærlighed. Restauranten er kendt for sin hyggelige og uformelle atmosfære, som kombineres med god service og udsøgte serveringer. Der er kræset for alle detaljerne, så du får en skøn helhedsoplevelse.

En fest for sanserne

Det dygtige kokketeam nyder at sammensætte menuer, hvor du får mulighed for at smage, hvad årstiden har at byde på. Derfor bliver der altid dækket op til en fest for sanserne, hvor du ikke kun får serveringer, som har masser af smag. Retterne vil også være en fryd for øje. Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse til Gastro Week.

Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt. TJEK venligst din billet.
Du skal fremvise din tilsendte billet i udprintet eller digital version på dagen.
Kontakt venligst restauranten på 97 40 66 55, hvis du ønsker et
vegansk eller vegetarisk alternativ.
Tilkøb er kun gyldigt ved køb af en Gastro Week menu.
Dit køb kan ikke refunderes.

Gastro Week er arrangør.
Gastro Week afholdes i samarbejde med Avisfordele og JFM.

Entrance fee: 50-399 DKK

Buy/order ticket