Empanadas er en klassiker i det Sydamerikanske køkken. Vi vil lære at lave lækre empanadas (pirogger) fra bunden. Lær at lave: En lækker, alsidig dej, som kan bruges til empanadas, men også tærter.
Tre lækre fyld, og inspiration til andre slags
3 dips: en pesto, og 2 forskellige salsaer
Der bliver vist forskellige tekniker i hvordan man lukker empanadas og i vil få gode tips og ideer til forskellige slags empanadas, som kan serveres til hverdagen, men også fest.
Vi slutter af med fælles spisning
Værd at vide
Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart
Underviser: Noelia Albert
Hold: 45896.
Read more on the website
Tre lækre fyld, og inspiration til andre slags
3 dips: en pesto, og 2 forskellige salsaer
Der bliver vist forskellige tekniker i hvordan man lukker empanadas og i vil få gode tips og ideer til forskellige slags empanadas, som kan serveres til hverdagen, men også fest.
Vi slutter af med fælles spisning
Værd at vide
Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart
Underviser: Noelia Albert
Hold: 45896.