Brug din frokostpause på biblioteket. Denne gang spiser vi jordbær og sørger med Kristian Ditlev Jensen.
Hvad smager en bog af? Og kan man læse med andre sanser end synet?
Det undersøger vi til Bogbidder.
Tilgangen er sanselig - vi fokuserer på smage, lugte, lyde, farver, stemninger i teksten, for på den måde at gå til teksten med en åben og nysgerrig tilgang - og forhåbentlig få øje på nye ting.
En bogbid forløber på følgende måde:
Frokostgæsterne mødes i Litteraturens Sal.
Frokost-værten (/værtinden) byder velkommen til.
Måske bydes der på en forret i form af et refleksions-spørgsmål.
Herefter serveres første bogbid - værten læser højt - og frokostgæsterne taler om det, de har hørt.
Det gør vi igen til 2. servering, hvorefter vi siger tak for frokost og går hver til sit.
Kom forbi og brug din frokostpause på biblioteket.
Read more on the website
Hvad smager en bog af? Og kan man læse med andre sanser end synet?
Det undersøger vi til Bogbidder.
Tilgangen er sanselig - vi fokuserer på smage, lugte, lyde, farver, stemninger i teksten, for på den måde at gå til teksten med en åben og nysgerrig tilgang - og forhåbentlig få øje på nye ting.
En bogbid forløber på følgende måde:
Frokostgæsterne mødes i Litteraturens Sal.
Frokost-værten (/værtinden) byder velkommen til.
Måske bydes der på en forret i form af et refleksions-spørgsmål.
Herefter serveres første bogbid - værten læser højt - og frokostgæsterne taler om det, de har hørt.
Det gør vi igen til 2. servering, hvorefter vi siger tak for frokost og går hver til sit.
Kom forbi og brug din frokostpause på biblioteket.