Hotel Saxkjøbing Nytårsmenu 2024. Vi har gjort det nemt for dig, så det eneste, du skal gøre, er at bestille menuen, hente den på hotellet den 31.12 mellem kl. 11 & 14 og varme maden op til dine gæster. FORRET.
Bisque af strandkrabber med syltet glaskål, bagt kulmule, hummerbrud & urteolie
Serveres med kuvertbrød & smør
~
HOVEDRET
Stegt oksefilet med saltbagt selleri, porre pocheret i Lilleø cider, ribs & rødvinssauce med oksehaler. Hertil pommes Anna med trøffel
~
DESSERT
Valrhona trøffelkage med lag af tonkacreme. Serveres med solbærsyltet Comice de Doyenne pære fra Lilleø & Crème Anglaise med tonkanød
kr 395 pr. kuvert.
Buy/order ticket
Bisque af strandkrabber med syltet glaskål, bagt kulmule, hummerbrud & urteolie
Serveres med kuvertbrød & smør
~
HOVEDRET
Stegt oksefilet med saltbagt selleri, porre pocheret i Lilleø cider, ribs & rødvinssauce med oksehaler. Hertil pommes Anna med trøffel
~
DESSERT
Valrhona trøffelkage med lag af tonkacreme. Serveres med solbærsyltet Comice de Doyenne pære fra Lilleø & Crème Anglaise med tonkanød
kr 395 pr. kuvert.
Entrance fee: 45-425 DKK