Nyd en traditionel dansk julefrokost med et twist i Gæstgivergårdens Gamle Stuer eller i Pejsestuen - med retter inspireret af historiske kogebøger.
Gæstgivergården er pyntet til jul, og der er ild i pejsen. Nyd en julefrokost i gamle rammer og med udgangspunkt i danske madtraditioner, kvalitet og håndværk. Den Gamle Bys kokke salter, røger og sylter selv ud fra sæsonen, og byens egne bagerere laver hver dag brød og kager efter samme opskrifter og med samme faglige stolthed som de gamle bagermestre.
Gæstgivergårdens Julefrokost byder på:
Hele herligheden serveres med Den Gamle Bys eget rugbrød, franskbrød & knækbrød. Hertil krydderfedt & smør. Vi anbefaler Den Gamle Bys egen Julebryg og Julesnaps til.
Gæstgivergården tilbyder også et bredt udvalg af andre lune og kolde frokostretter samt smørrebrød, som alle tager udgangspunkt i historiske kogebøger.
Read more on the website
Gæstgivergården er pyntet til jul, og der er ild i pejsen. Nyd en julefrokost i gamle rammer og med udgangspunkt i danske madtraditioner, kvalitet og håndværk. Den Gamle Bys kokke salter, røger og sylter selv ud fra sæsonen, og byens egne bagerere laver hver dag brød og kager efter samme opskrifter og med samme faglige stolthed som de gamle bagermestre.
Gæstgivergårdens Julefrokost byder på:
- Gravad færøsk laks med syltede grønne tomater & rævesovs.
- Glarmestersild med karrymayonnaise, kapers & løg.
- Saltet gåsebryst marineret med appelsin, kardemomme & honning. Puré af Ingrid-ærter.
- Sylte af kalveskank med syltede beder, peberrod & karse.
- Julemedister med timian, Den Gamle Bys Julebryg, syltet sortkål & sennep.
- Langtidsmodnet havarti med frugtkompot.
Hele herligheden serveres med Den Gamle Bys eget rugbrød, franskbrød & knækbrød. Hertil krydderfedt & smør. Vi anbefaler Den Gamle Bys egen Julebryg og Julesnaps til.
Gæstgivergården tilbyder også et bredt udvalg af andre lune og kolde frokostretter samt smørrebrød, som alle tager udgangspunkt i historiske kogebøger.
Entrance fee: 219 DKK (ekskl. entré til Den Gamle By)