Vores kendte pizzakursus, som vi har haft flere hundrede deltagere. igennem. Kurset giver dig en god og solid introduktion til pizzaens. verden. Kurset varer 3 timer og giver dig en basis introduktion til.
Fremstillingen af den perfekte pizzadej, inspiration til toppings og
mængder heraf.
Kurset er meget 'hands on' på formningen af pizzabunden og teknikken
til at bage din pizza perfekt. På kurset får du mulighed for at bage op
til 5 pizzaer, hvoraf du vil få de fleste med hjem, selvfølgelig i
rigtige pizzabakker. Kurset indeholder også undervisningsmateriale med
opskrifter og guides til de forskellige processer, gennemgået på kurset.
Konceptet for italienske pizzaer er få, men gode ingredienser.
Udvalget af ingredienser kan variere fra gang til gang, men inkludere
ofte: tomatsauce, mozzarella, Italiensk Cotto skinke, flere forskellige
slags Italienske pølser, tørret skinke, bresaola, klassisk pepperoni,
hjemmelavet bolognese, hjemmelavet grillede auberginer, hjemmesyltede
rødløg, champignon, løg, bagt peberfrugt og rucola.
Kurset er for dig der vil lære:
at lave fantastisk pizza i dit eget køkken
at lave en god pizzadej
at forme en flot rund pizzabund med luftig og sprød kant
at få pizzaen ind i ovnen uden bagepapir og overflødigt mel
at bage pizza perfekt i forskellige ovn typer
om forskellige toppings, sammensætning og mængder
Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på kurset.
Det får du med hjem:
Kursus materiale
3-4 pizzaer i rigtige pizzabakker
Medbring evt. forklæde, resten har vi sørget for.
Kurset inkluderer alle nødvendige ingredienser til fremstilling af de pizzaer du bager på kurset, samt vand, sodavand og rødvin.
Vi glæder os til at se dig på kurset!
Sted:
Bjerringbro Skole, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro.
Buy/order ticket
Fremstillingen af den perfekte pizzadej, inspiration til toppings og
mængder heraf.
Kurset er meget 'hands on' på formningen af pizzabunden og teknikken
til at bage din pizza perfekt. På kurset får du mulighed for at bage op
til 5 pizzaer, hvoraf du vil få de fleste med hjem, selvfølgelig i
rigtige pizzabakker. Kurset indeholder også undervisningsmateriale med
opskrifter og guides til de forskellige processer, gennemgået på kurset.
Konceptet for italienske pizzaer er få, men gode ingredienser.
Udvalget af ingredienser kan variere fra gang til gang, men inkludere
ofte: tomatsauce, mozzarella, Italiensk Cotto skinke, flere forskellige
slags Italienske pølser, tørret skinke, bresaola, klassisk pepperoni,
hjemmelavet bolognese, hjemmelavet grillede auberginer, hjemmesyltede
rødløg, champignon, løg, bagt peberfrugt og rucola.
Kurset er for dig der vil lære:
at lave fantastisk pizza i dit eget køkken
at lave en god pizzadej
at forme en flot rund pizzabund med luftig og sprød kant
at få pizzaen ind i ovnen uden bagepapir og overflødigt mel
at bage pizza perfekt i forskellige ovn typer
om forskellige toppings, sammensætning og mængder
Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på kurset.
Det får du med hjem:
Kursus materiale
3-4 pizzaer i rigtige pizzabakker
Medbring evt. forklæde, resten har vi sørget for.
Kurset inkluderer alle nødvendige ingredienser til fremstilling af de pizzaer du bager på kurset, samt vand, sodavand og rødvin.
Vi glæder os til at se dig på kurset!
Sted:
Bjerringbro Skole, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro.
Price: 700 DKK