Sæt dig til bords hos atmosfærefyldte Brygger Bauers Grotter og nyd en smagfuld menu á 3 eller 5 retter.
Hverdagsmenuen koster 399,- + gebyr pr. person og inkluderer følgende :
Dybt under jorden i det centrale Viborg finder du de legendariske grotter, som i dag danner hjemsted for restauranten Brygger Bauers Grotter. I disse særlige omgivelser serveres indbydende ny nordisk inspirerede retter, som bare smager. De komplekse retter bliver bakket op af gode råvarer - alt i alt bliver det en skøn Gastro Week-oplevelse.
Autentisk, historisk spisested
Restauranten Brygger Bauers Grotter har ikke altid været et spisested. Lokationen har en lang historie bag sig. I over 140 år blev de gamle grotter brugt i forbindelse med ølbryggeri af den ungarske brygmester Peter Bauer. I dag lever historien fortsat i grotterne, hvor Flemming Lynderup og hans personale har forvandlet omgivelserne til et autentisk spisested. Intet er overladt til tilfældighederne, når de smukke anretninger serveres af det venlige og servicemindede personale.
Det sagde vores Gastro Week-brugere om Brygger Bauers Grotter i oktober 2024
Restauranten scorede 6,7 ud af 7 mulige i tilfredshed blandt deres Gastro Week-besøgende i oktober 2024.
" Hyggelig overraskelse i forbindelse med vores ferieophold i Viborg ." - Kvinde.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt. TJEK venligst din billet.
Du skal fremvise din tilsendte billet i udprintet eller digital version på dagen.
Tilkøb er kun gyldigt ved køb af en Gastro Week menu.
OBS. Der er forskellige priser alt afhængig af om du vælger en hverdags- eller weekendmenu.
Dit køb kan ikke refunderes.
Gastro Week er arrangør.
Gastro Week afholdes i samarbejde med Avisfordele og JFM.
Buy/order ticket
Hverdagsmenuen koster 399,- + gebyr pr. person og inkluderer følgende :
- Forret: Hellefisk - glaskål - Buerre blanc sauce
- Hovedret: Kalv - mild peberrod - vinter porre
- Dessert: Hasselnød - chokolade - olivenolie
- Forret: Kammusling - selleri - brunet smør
- Forret: Hellefisk - glaskål - sauce blanquette
- Hovedret: Svampe risotto - parmesan - sprødt brød
- Hovedret: Kalv - mild peberrod - vinter porre
- Dessert: Hasselnød - chokolade - olivenolie
Dybt under jorden i det centrale Viborg finder du de legendariske grotter, som i dag danner hjemsted for restauranten Brygger Bauers Grotter. I disse særlige omgivelser serveres indbydende ny nordisk inspirerede retter, som bare smager. De komplekse retter bliver bakket op af gode råvarer - alt i alt bliver det en skøn Gastro Week-oplevelse.
Autentisk, historisk spisested
Restauranten Brygger Bauers Grotter har ikke altid været et spisested. Lokationen har en lang historie bag sig. I over 140 år blev de gamle grotter brugt i forbindelse med ølbryggeri af den ungarske brygmester Peter Bauer. I dag lever historien fortsat i grotterne, hvor Flemming Lynderup og hans personale har forvandlet omgivelserne til et autentisk spisested. Intet er overladt til tilfældighederne, når de smukke anretninger serveres af det venlige og servicemindede personale.
Det sagde vores Gastro Week-brugere om Brygger Bauers Grotter i oktober 2024
Restauranten scorede 6,7 ud af 7 mulige i tilfredshed blandt deres Gastro Week-besøgende i oktober 2024.
" Hyggelig overraskelse i forbindelse med vores ferieophold i Viborg ." - Kvinde.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt. TJEK venligst din billet.
Du skal fremvise din tilsendte billet i udprintet eller digital version på dagen.
Tilkøb er kun gyldigt ved køb af en Gastro Week menu.
OBS. Der er forskellige priser alt afhængig af om du vælger en hverdags- eller weekendmenu.
Dit køb kan ikke refunderes.
Gastro Week er arrangør.
Gastro Week afholdes i samarbejde med Avisfordele og JFM.
Entrance fee: 100-599 DKK