Fredag aften afholder Bæredygtighedsfestivalen fællesspisning i Vildmosemuseet, Nørregade 35. Maden leveres af Madhåndværk i Asaa, og menuen består af:.
Nordisk Coppa (røget grisenakke) m. abrikoschutney, Asaa-skinke m. basilikumpesto og langtidsbagte tomater, snackpølser m. dip, små frikadeller på pind, grøntsagsstave (til børn), kyllingespyd m. karry-mayo, sliders m. pulled pork og coleslawsalat, røget svinemørbrad m. estragon-mayo og syltede rødløg samt brød og smør.
Alt pålæg, pølser og tilbehør er hjemmelavet i Madhåndværk Asaas pølsemageri.
Pris pr. person: 179,- ekskl. drikkevarer. Øl og vand sælges til arrangementet.
Max 150 pladser. Billetter kan kun købes på Billetto
OBS! Sidste tilmelding: d. 9/9.
Nordisk Coppa (røget grisenakke) m. abrikoschutney, Asaa-skinke m. basilikumpesto og langtidsbagte tomater, snackpølser m. dip, små frikadeller på pind, grøntsagsstave (til børn), kyllingespyd m. karry-mayo, sliders m. pulled pork og coleslawsalat, røget svinemørbrad m. estragon-mayo og syltede rødløg samt brød og smør.
Alt pålæg, pølser og tilbehør er hjemmelavet i Madhåndværk Asaas pølsemageri.
Pris pr. person: 179,- ekskl. drikkevarer. Øl og vand sælges til arrangementet.
Max 150 pladser. Billetter kan kun købes på Billetto
OBS! Sidste tilmelding: d. 9/9.
Entré: 179 kr