Langbordsmiddag 18:30.
Chicken & Sausage Broil - Cajun Style.
(Kylling og grove pølser, braiseret med majs, smør, vin og varme krydderier)
Serveres med hjemmelavet hotsauce, hjemmebagt brød og salat.
Æble/yuzu-sorbet. Råcreme. Kanelcrumble.
Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på, at madkultur også handler om at spise sammen med andre. Derfor mødes vi i Spisehuset på første sal hver tirsdag og torsdag og spiser sammen ved bordene - her møder du måske din nabo eller et helt nyt bekendtskab.
Det er husets kok, Thomas, der laver maden, assisteret af vores seje aktivister.
Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer - omtrent 70% af ingredienserne er økologiske - og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.
For at sikre en hyggelig fællesspisning for alle er det vigtigt at være opmærksom på følgende tidspunkter:
Serveringen begynder i Spisehuset kl. 18.00
Hent dine billetter i Caféen senest kl. 18.30
Sidste servering kl. 19.00
Spisehuset lukker kl. 19.30
Voksne: 95 kr. / børn (under 12 år): 45 kr.
Læs mere på hjemmesiden
Chicken & Sausage Broil - Cajun Style.
(Kylling og grove pølser, braiseret med majs, smør, vin og varme krydderier)
Serveres med hjemmelavet hotsauce, hjemmebagt brød og salat.
Æble/yuzu-sorbet. Råcreme. Kanelcrumble.
Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på, at madkultur også handler om at spise sammen med andre. Derfor mødes vi i Spisehuset på første sal hver tirsdag og torsdag og spiser sammen ved bordene - her møder du måske din nabo eller et helt nyt bekendtskab.
Det er husets kok, Thomas, der laver maden, assisteret af vores seje aktivister.
Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer - omtrent 70% af ingredienserne er økologiske - og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.
For at sikre en hyggelig fællesspisning for alle er det vigtigt at være opmærksom på følgende tidspunkter:
Serveringen begynder i Spisehuset kl. 18.00
Hent dine billetter i Caféen senest kl. 18.30
Sidste servering kl. 19.00
Spisehuset lukker kl. 19.30
Voksne: 95 kr. / børn (under 12 år): 45 kr.
Entré: 95 kr