Frederiksberg Vinhandel

Frederiksberg Alle 25, Frederiksberg C

Fredag den 21. juni 2024



Gastronomi

Pop-up - pintxos langbordsmiddag med 7 serveringer og 7 udsøgte vine

Kolibri er i første omgang en ny Madklub, der kommer til at organisere POP-UPS i Frederiksberg Vinhandel. Idéen er at give vores kunder en oplevelse, der sætter fokus på BÅDE maden og vinen. For at sige det som det er, så er vi lidt trætte hernede.

Vi er trætte af alle de såkaldte "tilbud" eller deals på den københavnske restaurantscene der florerer overalt, og som i sidste ende ikke er andet end dårlig dansk discount, de 3 d'er.

Vi har tænkt os om, og fundet ud af, at det må man kunne gøre bedre. Kolibri er essensen af det, vi mener er den perfekte vin og madoplevelse til den BEDSTE pris, når man også tager kvaliteten med i regnestykket.

En Hyldest til den "lille ret"
Det er blevet muligt for os, fordi vi har været så heldige at møde Gustavo Cordes, der er en vaskeægte chef, men ikke nok med det, så er han også vokset op med at tilberede små retter i Buenos Aires, Mallorca og i Frankrig, og mestrer derfor kunsten at sætte den perfekte Pinxtos til en hvilken som helst vin.

VinoFino
Når vi går ud og indtager de såkaldte "deals" er det som regel vinene det går ud over. I bedste fald kan de drikkes og i værste fald er det vine der ville blive solgt for 75 kr. og nedefter i detailhandelen. Dette støder virkelig vores faglige stolthed, og når I tilmelder Jer en af vores Pop-Ups, kan I være sikre på, at vinen ikke alene har en høj kvalitet, men også en enestående personlighed, og så er den altid lavet af bønder der kender hver eneste vinstok på deres marker og som tager bæredygtighed alvorligt.

BOOMER_FUNK
Når vi har spist, vil der blive spillet "Boomer-Funk" fra anlægget, og man er velkommen til at blive og hygge videre. Vi kalder den del af aftenen for Funkorama.

Vi håber selvfølgelig på stor tilslutning allerede til vores første arrangement. Det er vores store ønske at fortsætte efter sommer med at lave disse arrangementer

Menu - Degustación - 850 kr alt inklusiv

1. servering
  • Pinxto - "Lollipop" - Gedeost, hindbær og sort pepper
  • VinoFino - Jaume Giro i Giro, Nets Reserva, Cava, Spanien (Øko)
2. servering
  • Pinxto: Carpaccio af Kulmule, sommersalat tilsat en emulsion af purløg
  • VinoFino: 2021 Birgit Braunstein, Weisburgunder,Burgenland, Østrig (Bio)
3. servering
  • Pinxto: Moules Mariniéres
  • VinoFino: 2021 Eladio Piñeiro, Envidia Cochina, Albariño, Rias Baixas, Spanien (Bio)
. 4. servering
  • Pinxto: Risotto Nero med ærter, røgede rejer og bønnespirer
  • VinoFino: 2021 Birgit Braunstein, Pinot Vom Sonnenberg,Burgenland, Østrig (Bio)
5. servering
  • Pinxto: Grillet Secreto Iberico fra spanske sortfodssvin, Kantareller, dampede gullerødder, Sauce demi glace sauce.
  • VinoFino: 2021: La Vie Fuille, Nerollo Mascalese, Etna, Italien
6. servering
  • Pinxto: Langtidsstegt kalvebryst med gastrik sauce og kartoffel-chips
  • VinoFino: 2012, Solatione, Chianti Classico, Italien
7. servering
  • Pinxto: Mini-vandbaggelse fyldt med vanille-cremebudding, saltet toffee
  • VinoFino: Madeira Vitners, Boal 5 års
Hertil hjemmelavet brød og jomfruolivenolie.

Entré: 850 kr