Er en ældgammel metode til at konservere fødevarer, men den er også mere end det. Fermenteringen tilføjer fantastiske smagsnuancer og en række sundhedsmæssige fordele til dine råvarer.
På kurset får du først en grundlæggende viden om fermentering. Herefter skal vi selv have fingrene i råvarerne, så du får håndværket ind under huden.
Vi bruger gode økologiske råvarer til at fremstille kraut, kimchi og andre fermenterede grøntsager. Du får fermenterne med hjem efter kurset.
Praktisk info
Medbring tre patentglas, der kan rumme cirka 0,8 liter til dine fermenter.
Du skal også selv medbringe en god snittekniv, skærebræt, viskestykke og karklud.
Har du ikke dine egne glas, kan de bestilles ved at kontakte underviseren.
Råvarer er inkluderet i kursusprisen.
Se også:
Trykkogning og henkogning
Julebagning
Alle mad- og bagekurser
Underviser: Per Kring
Hold: 511522.
Læs mere på hjemmesiden
På kurset får du først en grundlæggende viden om fermentering. Herefter skal vi selv have fingrene i råvarerne, så du får håndværket ind under huden.
Vi bruger gode økologiske råvarer til at fremstille kraut, kimchi og andre fermenterede grøntsager. Du får fermenterne med hjem efter kurset.
Praktisk info
Medbring tre patentglas, der kan rumme cirka 0,8 liter til dine fermenter.
Du skal også selv medbringe en god snittekniv, skærebræt, viskestykke og karklud.
Har du ikke dine egne glas, kan de bestilles ved at kontakte underviseren.
Råvarer er inkluderet i kursusprisen.
Se også:
Trykkogning og henkogning
Julebagning
Alle mad- og bagekurser
Underviser: Per Kring
Hold: 511522.