Et mekka for sanselige oplevelser 7. juni, kl. 19.00-01.00. Når dagen går på held - og tusindvis af livsglade mennesker har tilbragt en pragtfuld dag på havnen i Nykøbing M., kan man se frem til aftenens Fiske- & skaldyrsbuffet i teltet på kajen med de.
Toppede brosten. Række 2 ½ spiller op til dans fra 21-01.
Glæd jer til en fantastisk oplevelse:
www.skaldyrsfestival.dk
Menu 2025:
Appetitvækker:
Limfjordsmuslinger dampet med urter - hvidvin - løvstikke - dild
Hertil grøn dildcreme - puffede chips - grønt støv - surdejsbrød.
(serveres ved bordene)
Suppe buffet:
Cremet muslingesuppe - nye sommer rødder - sommerens friske krydderurter - Limfjordsmuslinger.
Spicy Thai fiskesuppe med rødkarry - kokosmælk - citrongræs - julienne urter - rejer
Buffet:
Bagt Vesterhavsfisk - spicy tangsalat - ristet sesam - avokadocreme.
Røgede skalrejer "pil selv" fra Fiskercompagniet Vorupør - aioli - citron.
Hygge glas - skaldyrssalat - krebs - rejer - asparges - pikantdressing - caviart.
Koldrøget laksecanneloni - rygeostecreme - dild - sprød frisee'- rugbrødschips.
Indbagt torsk - spinat - urte creme cheese - sprød butterdej - muskat - friske urter.
Ceviche - lime - tropisk salsa - sommer urter.
Tærte med Limfjordsmuslinger - hytteost - små tomater - nye kartofler - porre - purløg.
Koldrøget hellefisk fra Fiskercompagniet Vorupør - sennepscreme - syltede sennepskorn - æggestand - hjertesalat.
Brandade - saltet kuller - Limfjordsmuslinger - purløg - grov kartoffelmos.
Fiskefrikadeller fra Fiskercompagniet Vorupør - grov remoulade - citron.
Kogte Krabbekløer - lime.
Stegte tigerrejer - kammuslinger - marineret hvidløgsrejer - sprødsalat - ponzu marinade.
Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet Vorupør - syltede fennikel - estragon mayo -saltede mandler.
Bulgursalat - frisk spinat - syltede tomater -ristet sprøde kerner - dijon vinagrette.
Dampet limfjordsmuslinger - urtecreme - puffede chips.
Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og smør.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer
Pris: Kr. 525,- pr. person + gebyr
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet hvis man ønsker at sidde sammen, og der kan ikke suppleres med flere pladser ved samme bord senere.
Køb/bestil billet
Læs mere på hjemmesiden
Toppede brosten. Række 2 ½ spiller op til dans fra 21-01.
Glæd jer til en fantastisk oplevelse:
www.skaldyrsfestival.dk
Menu 2025:
Appetitvækker:
Limfjordsmuslinger dampet med urter - hvidvin - løvstikke - dild
Hertil grøn dildcreme - puffede chips - grønt støv - surdejsbrød.
(serveres ved bordene)
Suppe buffet:
Cremet muslingesuppe - nye sommer rødder - sommerens friske krydderurter - Limfjordsmuslinger.
Spicy Thai fiskesuppe med rødkarry - kokosmælk - citrongræs - julienne urter - rejer
Buffet:
Bagt Vesterhavsfisk - spicy tangsalat - ristet sesam - avokadocreme.
Røgede skalrejer "pil selv" fra Fiskercompagniet Vorupør - aioli - citron.
Hygge glas - skaldyrssalat - krebs - rejer - asparges - pikantdressing - caviart.
Koldrøget laksecanneloni - rygeostecreme - dild - sprød frisee'- rugbrødschips.
Indbagt torsk - spinat - urte creme cheese - sprød butterdej - muskat - friske urter.
Ceviche - lime - tropisk salsa - sommer urter.
Tærte med Limfjordsmuslinger - hytteost - små tomater - nye kartofler - porre - purløg.
Koldrøget hellefisk fra Fiskercompagniet Vorupør - sennepscreme - syltede sennepskorn - æggestand - hjertesalat.
Brandade - saltet kuller - Limfjordsmuslinger - purløg - grov kartoffelmos.
Fiskefrikadeller fra Fiskercompagniet Vorupør - grov remoulade - citron.
Kogte Krabbekløer - lime.
Stegte tigerrejer - kammuslinger - marineret hvidløgsrejer - sprødsalat - ponzu marinade.
Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet Vorupør - syltede fennikel - estragon mayo -saltede mandler.
Bulgursalat - frisk spinat - syltede tomater -ristet sprøde kerner - dijon vinagrette.
Dampet limfjordsmuslinger - urtecreme - puffede chips.
Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og smør.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer
Pris: Kr. 525,- pr. person + gebyr
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet hvis man ønsker at sidde sammen, og der kan ikke suppleres med flere pladser ved samme bord senere.
Entré: 560 kr