Arkiv: Overstået event
TorvehallerneKBH

Frederiksborggade 21, København K

Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 10-19.



Gastronomi

Kål & Ko-minoen: Omegn & Venner serverer dansk grønt med friskost

Som en del af Copenhagen Cookings Kål & Ko-rute, serverer Omegn & Venner en lækker kombination af sæsonens friske, danske grøntsager i skøn harmoni med friskost fra Søtofte Mejeri. Menuen kan derfor ændrer sig alt efter, hvad der er i sæson.

Menuen købes på stedet direkte hos restauranten. Det er ikke muligt at reservere bord, men man er velkommen til at nyde et glas vin, mens man venter på en ledig plads.

Udover Omegn & Venner, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:

Din vært
Omegn & Venner er ikke en restaurant. Det er ikke en vinbar. Det er heller ikke et supermarked. Omegn & Venner er et sted, der gror på en bund af vildtvoksende glæde for mad, drikkevarer og fødevarer. Det sted, hvor du kan stille den lille eller store sult og tørst - dér hvor du går hen, når du vil gå på opdagelse i de super dedikerede små danske og nordiske fødevareproducenters udvalg af kød, mejeriprodukter, brød og drikkevarer. Dér du går hen for at få den stemning af landhandel, som mange madører jagter om sommeren og længes efter om vinteren. Dér du går hen, hvis du er kvalitets- og klimabevidst og kun vil købe det, du har brug for, mens du støtter mindre og større iværksættere. Mange gode fester er startet i køkkenet - men de kan også starte i Omegn & Venner, for vi elsker gæster.
Velkommen hos Omegn & Venner!

Instagram

En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her

Danske auberginer & bønner - Friskost fra Søtofte Gårdmejeri

Menuen købes direkte af restauranten. Det er ikke muligt at reservere bord, men man er velkommen til at nyde et glas vin, mens man venter på en ledig plads.

Entré: 135 kr

Køb/bestil billet