Kitchen Collective

Slagtehusgade 11A, København V

Fredag den 23. august 2024



Gastronomi

Indian Summer

Indiens kystområder er en skattekiste af kulinariske vidundere, hvor smagens symfoni afspejler bølgernes rytme. Når havet kysser landet, efterlader det en kulinarisk arv, der er uden sidestykke.

Kom med os på en ekstraordinær gastronomisk rejse, der fejrer Indiens kystkøkken. Vi er begejstrede for at præsentere en seks-retters kulinarisk symfoni, der vil tage dine smagsløg på en fascinerende rejse fra Gujarats kyster til Kolkatas livlige gader.

Men der er mere! For at forhøje din oplevelse har vi omhyggeligt sammensat vinparringer, der harmonerer perfekt med hver ret og skaber en uforglemmelig smagssymfoni.

Gå ikke glip af denne mulighed for at begive dig ud på et kulinarisk eventyr, der krydser Indiens mangfoldige kystlandskab. Det lover at blive en aften fyldt med lækre minder og uforglemmelige smagsoplevelser.

Din vært:
Chef

Sana Quidwai, en talentfuld kulinarisk professionel, har bragt sin ekspertise og passion fra Dubai til København. Hun arbejder nu på Ark Collection - Beyla by Souls, en bæredygtig og vegansk restaurant. Med erfaring fra anerkendte steder som Prime 68 og La Farine, og en uddannelse fra ICCA Dubai samt certificeringer i ernæringsvidenskab og multisensorisk spisning, har hun opnået stor anerkendelse. Chef Sana har vundet medaljer ved internationale konkurrencer og tjent som præsident for ECG Young Chefs Club.

Instagram
Facebook

Entré: 430 kr

Køb/bestil billet