Vi inviterer til en aften med smagning af skotske single malt whiskyer til muntre fortællinger om whiskyens fremstilling, og dens spændende historie og betydning for skotsk kultur.
Foredragsholder Camilla Kornerup, (dansk) og Whiskyekspert John Lees (engelsk) bor til daglig i Edinburgh i Skotland, og sammen har de en bred viden om Skotland og skotsk whisky.
Vi skal smage whiskyer fra både højlandet, lavlandet og de forblæste vestlige øer og opdage dufte og smagsnuancer som tørv, læder, karamel, sandkage, citrus, lyng og honning blandt mange andre. Whisky er en kompleks drik og vi lærer hvordan man smager på den, og nyder den.
Undervejs viser vi billeder fra Skotland hvor whiskydestillerierne ofte ligger i øde naturskønne områder omgivet af søer, floder og bække, hvor de henter vandet til fremstillingen af whiskyen
Hold: 25118033.
Foredragsholder Camilla Kornerup, (dansk) og Whiskyekspert John Lees (engelsk) bor til daglig i Edinburgh i Skotland, og sammen har de en bred viden om Skotland og skotsk whisky.
Vi skal smage whiskyer fra både højlandet, lavlandet og de forblæste vestlige øer og opdage dufte og smagsnuancer som tørv, læder, karamel, sandkage, citrus, lyng og honning blandt mange andre. Whisky er en kompleks drik og vi lærer hvordan man smager på den, og nyder den.
Undervejs viser vi billeder fra Skotland hvor whiskydestillerierne ofte ligger i øde naturskønne områder omgivet af søer, floder og bække, hvor de henter vandet til fremstillingen af whiskyen
Hold: 25118033.